Δωρεάν παιχνίδι στον slot Wild yield (Relax Gaming)

Δωρεάν παιχνίδι στον slot Wild yield (Relax Gaming)

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη Wild yield

🏅 Πάροχος παιχνιδιώνRelax Gaming
🎮 Γραμμές Πληρωμών5
🖥️ RTP96.12%
💶 Ελάχιστο / Μέγιστο ποντάρισμα €:0.10 / 20.00
⚡ Μεταβλητότητα:Υψηλός

Επισκόπηση κουλοχέρη Wild Yield

Όταν ξεκινάτε τον κουλοχέρη Wild Yield από την Relax Gaming, μεταφέρεστε σε ένα καταπληκτικό μέρος. Σύμφωνα με την ιστορία, το παιχνίδι ξεκινά με ατελείωτα χωράφια. Με την πρώτη ματιά, πρόκειται για μια όμορφη φάρμα που βρίσκεται ψηλά στα βουνά. Οι πράσινες πλαγιές είναι καλυμμένες με σπορά, ενώ στα δεξιά του χωραφιού υπάρχει ένας αχυρώνας και ένας λευκός μύλος. Λευκά σύννεφα αιωρούνται στον γαλάζιο ουρανό και πρόβατα βόσκουν στο λιβάδι.

Όταν ξεκινάτε τον κουλοχέρη Wild Yield από το Relax Gaming, μεταφέρεστε σε ένα καταπληκτικό μέρος.

Στα αριστερά του χωραφιού μπορείτε να δείτε μια από τις φιγούρες – ένα σκιάχτρο που κοιμάται. Όταν συμβαίνουν πράγματα στο χωράφι, ξυπνάει και συμμετέχει με ενθουσιασμό στη δράση. Όλα συμβαίνουν υπό τη συνοδεία δυσοίωνης ενεργής μουσικής και αντίστοιχων ηχητικών εφέ. Μεταλλαγμένα λαχανικά εμφανίζονται συνεχώς στο πεδίο. Κοιτάζουν τους παίκτες, φαίνονται απειλητικά και μπορούν να τους τρομάξουν με τους κυνόδοντές τους.

Ο κουλοχέρης θα αρέσει σε κάθε Έλληνα λάτρη του ποιοτικού λογισμικού και σας επιτρέπει να κερδίσετε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το πεδίο παιχνιδιού αποτελείται από πέντε τροχούς με πέντε σειρές συμβόλων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή για να στοιχηματίσετε (υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, smartphone ή tablet). Αυτό είναι εφικτό επειδή ο κουλοχέρης υποστηρίζει τεχνολογίες JS και HTML5. Το Wild Yield λειτουργεί αποτελεσματικά στο πρόγραμμα περιήγησης οποιασδήποτε συσκευής με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!