Παίξτε το Bigger Bass Bonanza δωρεάν κουλοχέρη για τους Έλληνες παίκτες

Παίξτε το Bigger Bass Bonanza δωρεάν κουλοχέρη για τους Έλληνες παίκτες

Το Bigger Bass Bonanza είναι ρεαλιστικό. Παίξτε το νέο online κουλοχέρη με 5 τροχούς και 12 γραμμές πληρωμής που αποτελεί συνέχεια και σας στέλνει και πάλι σε μια αλιευτική αποστολή με έναν έμπειρο ψαρά, ώστε να ανανεώσετε τις αλιευτικές σας δεξιότητες. Πάρτε τον εξοπλισμό και το καλάμι σας και ξεκινήστε την περιπέτειά σας.

Πώς να παίξετε;

Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας και μάθετε πώς να ρίχνετε σωστά το καλάμι ψαρέματος.

  • 🔷 Πατήστε τα πλήκτρα +/- για να ανοίξετε ένα παράθυρο όπου μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τα νομίσματα ανά γραμμή και την αξία του στοιχήματος που θα αποτελέσει το ποντάρισμα ή μπορείτε απλά να αυξήσετε το συνολικό ποσό πονταρίσματος.
  • 🔷 Οι τροχοί θα αρχίσουν να κινούνται τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί Spin.
  • 🔷 Το αυτόματο παιχνίδι ανοίγει ένα παράθυρο όπου μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Turbo Spin, Quick Spin και τον αριθμό των αυτόματων περιστροφών.

Χαρακτηριστικά Slot

Ο Ψαράς είναι το σύμβολο μπαλαντέρ που εμφανίζεται σε όλους τους κυλίνδρους και μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα σύμβολα του παιχνιδιού εκτός από το Scatter. Το λαβράκι, από την άλλη πλευρά, είναι το Scatter, το οποίο μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε όλους τους κυλίνδρους και να ενεργοποιήσει τον γύρο μπόνους.

Σύμβολο χρημάτων

Πιάστε κάποιο ψάρι, ρίξτε το στα υπόλοιπα και θα λάβετε το σύμβολο των χρημάτων. Σε κάθε περιστροφή, το σύμβολο των χρημάτων θα παίρνει μια τυχαία αξία που μπορεί να κερδηθεί τόσο στο βασικό παιχνίδι όσο και στη λειτουργία δωρεάν περιστροφών.

Δωρεάν περιστροφές

Με 3 ή περισσότερα scatter θα ενεργοποιήσετε έναν γύρο δωρεάν περιστροφών. Ο αριθμός των περιστροφών που θα κερδίσετε θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των scatter που θα πετύχετε, και ανάλογα με αυτό θα μπορούσατε να κερδίσετε 10, 15 ή 20 περιστροφές. Κατά τη διάρκεια ενός γύρου το κάθε τζόκερ θα συλλέγει όλα τα σύμβολα χρημάτων στην οθόνη και κάθε 4ο τζόκερ που συλλέγεται θα επανεκκινήσει τη λειτουργία και θα δώσει άλλες 10 περιστροφές και ο πολλαπλασιαστής για το σύμβολο χρημάτων θα αυξηθεί από x2 σε x3 και στη συνέχεια σε x10 για το σύμβολο χρημάτων. τρίτη επανεκκίνηση.

Μετά την τρίτη επανεκκίνηση, η λειτουργία θα σταματήσει την επανεκκίνηση όταν φτάσει στο όριο. Τυχαία, όταν μόνο 1 σύμβολο Wild εμφανίζεται στην οθόνη στο τέλος του γύρου, μπορείτε να περιμένετε τα σύμβολα Fish Money να εμφανιστούν σε τυχαίες θέσεις.

Συμπέρασμα

Το Bigger Bass Bonanza έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές στα οπτικά και ηχητικά στοιχεία, αλλά τι γίνεται με το gameplay; Λοιπόν, το όνομα υποδηλώνει σωστά ότι είναι μεγαλύτερο, δεν είναι μόνο τα δικαιώματα καυχησιολογίας – μεγαλύτερο πλέγμα, τροποποιημένο μαθηματικό μοντέλο, τροποποιημένο τοπίο, αλλά τα χαρακτηριστικά παραμένουν σχεδόν τα ίδια. Το RTP εξακολουθεί να είναι 96,71% και παραμένει αμετάβλητο μαζί με την υψηλή μεταβλητότητα, ενώ τα μέγιστα κέρδη περιορίζονται σε ένα ποντάρισμα πολλαπλασιασμένο επί 4000. Συνολικά, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτού και του πρωτότυπου, εκτός από το γεγονός ότι το Bigger Bass Bonanza φαίνεται πολύ πιο γυαλισμένο, οπότε αν σας άρεσε το πρωτότυπο, σίγουρα θα σας αρέσει και αυτό.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!