Παίξτε δωρεάν τον κουλοχέρη Aviator – 2024

Παίξτε δωρεάν τον κουλοχέρη Aviator – 2024


Σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους κουλοχέρηδες, το Aviator δεν έχει σύμβολα, τροχούς, σειρές ή γραμμές πληρωμής. Όπως ένα παιχνίδι καζίνο, έχει ένα μοναδικό θέμα που  καθορίζει το αποτέλεσμα του στοιχήματός σας με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά. Το παιχνίδι βασίζεται εξ ολοκλήρου σε μια γεννήτρια τυχαίων αριθμών, με όλα τα κέρδη να καταγράφονται από την αρχή του χρόνου, ώστε οι παίκτες να μπορούν να παρακολουθούν τη διαφάνεια των αποτελεσμάτων.

Πώς να παίξετε;

Το βασικό θέμα του παιχνιδιού, έχει  ένα αεροπλάνο που απογειώνεται αυξάνοντας τις αποδόσεις. Το αεροπλάνο θα συνεχίσει την πορεία του μέχρι να εξαφανιστεί ξαφνικά, και ο στόχος σας είναι να προλάβετε το τυχερό αποτέλεσμα πριν συμβεί αυτό. Η δυσκολία με αυτόν τον κουλοχέρη είναι ότι μπορεί να χάσετε υψηλές ανταμοιβές αν πατήσετε εξαργύρωση πρόωρα. Αλλά, αν δεν εξαργυρώσετε νωρίς, το αεροπλάνο θα απογειωθεί και θα χάσετε εντελώς.

Καθώς το αεροπλάνο απογειώνεται, οι πληρωμές  θα αυξάνονται. Τα κέρδη σας θα πολλαπλασιαστούν με τον πολλαπλασιαστή του αεροπλάνου, ανάλογα με το πού θα σταματήσετε. Εφόσον καταφέρετε να εξαργυρώσετε, θα κερδίσετε.

Μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε αλλάζοντας το ποντάρισμά σας. Υπάρχει μια γρήγορη επιλογή μεταξύ €1 και €10, καθώς και ένα πλήκτρο συν και μείον για να φτάσετε στα ανώτερα και κατώτερα όρια των €0,01 και €100 αντίστοιχα. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε δύο στοιχήματα ταυτόχρονα, με το μέγιστο ποντάρισμα 200 ευρώ ανά γύρο.

Σύμβολα και πληρωμές

AviatorΔεν υπάρχουν σύμβολα στο Aviator. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν κύλινδροι ή γραμμές πληρωμής και δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε σύμβολα σε γραμμές πληρωμής, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι' αυτές. Το μόνο πράγμα που βλέπετε στην οθόνη είναι ένα αεροπλάνο που πετάει πάνω στην οθόνη. Αρκεί να μην πετάξει από την οθόνη!

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά μπόνους του Aviator

Δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά μπόνους  στο Aviator. Η πραγματική γοητεία του παιχνιδιού συντριβής έγκειται στους μοναδικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού. Μπορείτε να υπολογίζετε  μεγάλα κέρδη μόνο όσο παίζετε ή προσπαθείτε να καταλάβετε πόσο μακριά μπορείτε να ωθήσετε αυτά τα κέρδη αφήνοντάς τα για μετά.

Το παιχνίδι προσφέρει επίσης ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνομιλείτε με άλλους παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με άλλους και να διευρύνετε τον κύκλο του παιχνιδιού σας, κερδίζοντας παράλληλα μεγάλα κέρδη. Φυσικά, μπορείτε επίσης να λάβετε συμβουλές από τους συμπαίκτες σας.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις αποδόσεις και τα κέρδη άλλων παικτών κοντά στην περιοχή παιχνιδιού. Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες αποδόσεις και να τις χρησιμοποιήσετε για να προβλέψετε ποιες θα είναι οι επόμενες αποδόσεις.

RTP και μεταβλητότητα

Το RTP του Aviator είναι πολύ υψηλό 97%, πράγμα που σημαίνει ότι για κάθε €100 που ποντάρετε, θεωρητικά θα πρέπει να κερδίσετε πίσω €97. Διαθέτει επίσης χαμηλή έως μεσαία μεταβλητότητα. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν καλές αποδόσεις όποτε παίζουν, αρκεί να μπορέσουν να εξαργυρώσουν πριν φύγει το αεροπλάνο!

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!