Παίξτε το δωρεάν κουλοχέρη JetX

Παίξτε το δωρεάν κουλοχέρη JetX


Πρόκειται για ένα καινοτόμο, γρήγορο παιχνίδι με θέμα το τζετ αεροπλάνο που πετάει όσο πιο ψηλά και όσο πιο μακριά γίνεται για να σας φέρει τεράστια κέρδη. Η δράση λαμβάνει χώρα σε μια λωρίδα τζετ, και παρόλο που με την πρώτη ματιά μπορεί να μοιάζει με ένα τυπικό βιντεοπαιχνίδι, είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψετε πολύ γρήγορα.

Το Jet X είναι το πνευματικό τέκνο της Smartsoft Gaming, μιας ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρείας που έχει εντυπωσιάσει τους παίκτες με την καταπληκτική συλλογή των κουλοχέρηδων της. Το Jet X δεν αποτελεί εξαιρετικό προϊόν το οποίο στηρίζεται στη φιλοδοξία της εταιρείας, με σκοπό να ξεπεράσει πραγματικά το εφικτό.

Πώς να παίξετε;

Μόλις δοκιμάσετε το Jet X μερικές φορές, θα συνηθίσετε το gameplay και τα βήματα που απαιτούνται για να ολοκληρώσετε κάθε γύρο. Ο στόχος του, είναι να μαντέψετε πόσο ψηλά θα πετάξει το αεροπλάνο πριν συντριβεί. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, πρέπει να τοποθετήσετε ένα στοίχημα. Το εύρος πονταρίσματος για αυτό το παιχνίδι κυμαίνεται μεταξύ 0,10€ και 600€, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όλους τους τύπους των παικτών, είτε τους αρέσει να ποντάρουν υψηλά είτε χαμηλά.

Μόλις τοποθετήσετε το στοίχημά σας, το αεροπλάνο απογειώνεται. Καθώς ανεβαίνει ψηλά, ο πολλαπλασιαστής θα αυξάνεται. Πρέπει να μαντέψετε πόσο ψηλά θα πετάξει το αεροπλάνο και να εξαργυρώσετε πριν το κάνει. Αν εξαργυρώσετε πολύ νωρίς, μπορεί να λάβετε έναν πολλαπλασιαστή 2x, καθώς το αεροπλάνο συνεχίζει να πετάει μέχρι να φτάσει σε έναν πολλαπλασιαστή 30x. Ταυτόχρονα, αν τα εξαργυρώσετε πολύ αργά, το αεροπλάνο θα εκραγεί στον αέρα και θα χάσετε το στοίχημά σας – δημιουργεί πολύ άγχος όταν προσπαθείτε να μαντέψετε το σωστό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Η περιοχή παιχνιδιού περιλαμβάνει έναν πίνακα ιστορικού αποτελεσμάτων στο πλάι της οθόνης, ο οποίος δείχνει τα αποτελέσματα των προηγούμενων γύρων. Στη συνέχεια, κάτω από την περιοχή παιχνιδιού, έχετε επιλογές στοιχηματισμού και ένα κουμπί στοιχηματισμού/εισπράξεων, ανάλογα με την περίπτωση. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε με άλλους παίκτες σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που αυξάνει το ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό.

Σύμβολα και πληρωμές

Το μόνο σύμβολο που θα βρείτε σε αυτό το παιχνίδι είναι το αεροπλάνο, το οποίο μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Ακόμα κι έτσι, δεν έχει σταθερό κέρδος, καθώς ο πολλαπλασιαστής αυξάνεται καθώς πετάει. Έτσι, και πάλι, αυτό απέχει πολύ από έναν συνηθισμένο κουλοχέρη, και μπορεί να είναι ακριβώς το εισιτήριο αν ψάχνετε για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό μπόνους του Jet X

Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μπόνους Jet X που πρέπει να προσέξετε όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι συντριβής. Επειδή δεν είναι ένας τυπικός κουλοχέρης, δεν μπορείτε να κερδίσετε scatter ή σύμβολα μπόνους ή να κερδίσετε δωρεάν περιστροφές Jet X και γύρους μπόνους. Αντίθετα, οι μηχανισμοί είναι απλοί, αλλά παράγουν άφθονη αδρεναλίνη.

Ακόμα κι έτσι, μπορείτε να κερδίσετε το προοδευτικό τζάκποτ συνεχίζοντας να παίζετε. Ονομάζεται Galactic Jackpot και ενεργοποιείται τυχαία για να σας χαρίσει τεράστια χρηματικά έπαθλα. Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε το τζάκποτ Galaxy, αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρέπει να ποντάρετε 1€ ή περισσότερα και να λάβετε πολλαπλασιαστές άνω του 1,5x.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!