Παίξτε τον δωρεάν κουλοχέρη Plinko 2024

Παίξτε τον δωρεάν κουλοχέρη Plinko 2024


Η BGaming θα σας μεταφέρει σε μια άλλη διάσταση του παιχνιδιού που βασίζεται στην πολύ διάσημη τηλεοπτική εκπομπή του 20ου αιώνα – το Plinko! Μην πανικοβάλλεστε αν είναι η πρώτη φορά που συναντάτε αυτό το παιχνίδι, καθώς θα σας τα δείξουμε όλα εδώ. Επιπλέον, εδώ, μπορείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργία επίδειξης.

Πώς να παίξετε;

Το παιχνίδι στον τηλεοπτικό κουλοχέρη Plinko είναι τόσο απλό όσο  να ρίξετε μια μπάλα και να περιμένετε να προσγειωθεί σε ορισμένη τυχερή τοποθεσία με κερδοφόρο αποτέλεσμα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι προσφέρει τόσο απλό gameplay, είναι πάντα σκόπιμο να μάθετε πρώτα τους κανόνες του παιχνιδιού. Εδώ θα δείτε μια πινακίδα σε σχήμα πυραμίδας στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Τα διάφορα χειριστήρια που απαιτούνται για το ομαλό παιχνίδι είναι εμφανώς τοποθετημένα κάτω και πάνω από το πεδίο παιχνιδιού.

Πατήστε τα πλήκτρα ‘-‘ και ‘+' που βρίσκονται δίπλα στο πεδίο ‘Στοίχημα' για να αλλάξετε το ποντάρισμά σας από €1 έως €100 ανά περιστροφή.

Εναλλακτικά, πατώντας τα πλήκτρα ‘Min' και ‘Max' θα ορίσετε αυτόματα το μέγιστο και το ελάχιστο ποσό πονταρίσματος αντίστοιχα. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το ταμπλό σε 16 σειρές πατώντας όποιον αριθμό επιθυμείτε στο πεδίο ‘Γραμμές'. Η προσαρμογή του επιπέδου κινδύνου μεταξύ χαμηλού, κανονικού και υψηλού θα αυξήσει ή θα μειώσει σημαντικά το ποσοστό του κέρδους στο κάτω μέρος. Το κουμπί Play θα επαναφέρει χειροκίνητα την μπάλα πριν από κάθε αναπήδηση. Η ρύθμιση Auto ενεργοποιεί τον επιλεγμένο αριθμό συνεχών σταγόνων. Το “Κουμπί” δίνει στους παίκτες πρόσβαση στους κανόνες του παιχνιδιού.

🤑 Σύμβολα και πληρωμές

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν υπάρχουν τυπικά σύμβολα που ταιριάζουν σε αυτόν τον κουλοχέρη Plinko. Αντίθετα, το παιχνίδι περιορίζει τα εικονίδια σε συγκεκριμένα κουμπιά. Θυμηθείτε ότι ο στόχος είναι απλώς να ρίξετε την μπάλα και να πετύχετε τη τυχερή τοποθεσία. Εάν και το αποτέλεσμα είναι εντελώς τυχερό, μπορείτε να αυξήσετε το ποσοστό του κέρδους,  αλλάζοντας το επίπεδο κινδύνου σας. Η αύξηση του αριθμού των σειρών στο παιχνίδι από τις προεπιλεγμένες οκτώ σειρές θα αλλάξει επίσης σημαντικά τις πληρωμές. Ωστόσο, θα αναφερθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις σειρές μπόνους του Plinko σύντομα.

Φυσικά, το βασικό επίπεδο χαμηλού κινδύνου θα αποφέρει το μικρότερο ποσό κερδών (έως και 16 φορές το ποντάρισμά σας όταν παίζετε με 16 γραμμές).

Επιπλέον, το προεπιλεγμένο κανονικό επίπεδο κινδύνου θα σας δώσει κατά μέσο όρο κέρδη έως και 110 φορές το ποντάρισμά σας, ενώ το υψηλότερο επίπεδο μπορεί να σας αποφέρει έως και 1000 φορές το ποντάρισμά σας! Επίσης, να θυμάστε ότι τα επίπεδα κινδύνου συνδέονται με συναφείς κινδύνους. Συνεπώς, οι παίκτες θα πρέπει να παρακολουθούν το bankroll τους, ειδικά όταν χρησιμοποιούν στοιχήματα υψηλού κινδύνου.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό μπόνους του Plinko

PlinkoΘα διαπιστώσετε ότι ο κουλοχέρης Plinko είναι στην πραγματικότητα βασικός και παίζει τυχαία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες στρατηγικές που θα βοηθήσουν τους παίκτες να κερδίσουν περισσότερα. Επίσης, δεν χρησιμοποιεί τυπικά χαρακτηριστικά όπως τζόκερ, scatter, πολλαπλασιαστές, δωρεάν περιστροφές Plinko ή ακόμη και γύρους μπόνους. Παρ' όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τους περισσότερους οπαδούς. Επιπλέον, χρησιμοποιεί κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που όχι μόνο θα αυξήσουν τον ενθουσιασμό σας, αλλά και τις πληρωμές σας.

Μέγιστα κέρδη

Μόλις αρχίσετε να περιστρέφετε τους τροχούς, θα δείτε έναν πίνακα αποτελεσμάτων να εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε το χρόνο παιχνιδιού σας και τα αντίστοιχα στοιχήματα, τις πληρωμές και τα κέρδη που πραγματοποιήσατε. Παρόλο που αυτό μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την περίοδο παιχνιδιού σας και να διαχειρίζεστε περαιτέρω το bankroll σας. Επιπλέον, υπάρχει η προηγμένη λειτουργία ‘Γραμμές' που προσθέτει έως και 16 σειρές στο ταμπλό. Όσο περισσότερες σειρές, τόσο υψηλότερη η ανταμοιβή, ανάλογα με το επίπεδο ρίσκου σας στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να κερδίσετε έως και 100.000€ αφού ενεργοποιήσετε όλες τις σειρές και παίξετε με μέγιστο ποντάρισμα 100€ ανά περιστροφή.

🤑 RTP και μεταβλητότητα

Αν ψάχνετε πιο παραδοσιακούς κουλοχέρηδες με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιστροφής χρημάτων, τότε αυτό το παιχνίδι είναι η τέλεια επιλογή σας. Προσφέρει μια αξιοπρεπή αναλογία RTP Plinko του 99%, η οποία είναι εξαιρετική! Επιπλέον, περιμένετε να κερδίσετε βραβεία σε κάθε περιστροφή, επειδή η μπάλα πρέπει να προσγειωθεί στον κάτω διάδρομο. Αλλά θυμηθείτε να είστε προσεκτικοί με το bankroll σας, καθώς συχνά η μπάλα του παιχνιδιού τείνει να προσγειώνεται μόνο σε χαμηλές ανταμοιβές.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!