Δωρεάν παιχνίδι στον slot Tombstone Rip demo (Nolimit City)

Δωρεάν παιχνίδι στον slot Tombstone Rip demo (Nolimit City)

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη Tombstone Rip

🏅 Πάροχος παιχνιδιώνNolimit City
🎮 Γραμμές Πληρωμών3
🖥️ RTP94.06%
💶 Ελάχιστο / Μέγιστο ποντάρισμα €:0.10 / 50
⚡ Μεταβλητότητα:High

Το Tombstone RIP είναι ένας πολύ ευμετάβλητος online κουλοχέρης από τη Nolimit City με κορυφαίο έπαθλο 300.000x. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν δύο γύρους δωρεάν περιστροφών, τζόκερ, αυξανόμενους πολλαπλασιαστές, σύμβολα διάσπασης και πολλά άλλα!

Η RTP αυτού του κουλοχέρη κυμαίνεται από 94,06% έως 96,06%.

Το Nolimit City προσφέρει στους Έλληνες παίκτες τον πιο εντυπωσιακό online κουλοχέρη του, δίνοντας ένα τεράστιο μέγιστο κέρδος 300.000x. Το Tombstone RIP είναι ένας κουλοχέρης πλούσιος σε χαρακτηριστικά, με δύο μπόνους δωρεάν περιστροφών και πολλά xSymbols για να σας διασκεδάσουν.

Παιχνίδι στο Tombstone rip

Το Tombstone RIP είναι πολύ πιο γραφικό από έναν συνηθισμένο κουλοχέρη, καθώς διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση . Η Nolimit City είναι γνωστή για την εξαιρετική σχεδίαση των παιχνιδιών της. Το Mental το παρατράβηξε στην απεικόνιση του ασύλου και πιστεύουμε ότι οι εικόνες απαγχονισμένων ανθρώπων (ακόμη και αν καταζητούνται νεκροί ή ζωντανοί) στο Tombstone είναι υπερβολικές.

Ωστόσο, ο σχεδιασμός της Nolimit City έκανε εξαιρετική δουλειά στα σχέδια των χαρακτήρων και στη συνολική αισθητική του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι με εξαιρετική εμφάνιση , στον οποίο όμως θα μπορούσαν να είχαν μαλακώσει λίγο τα πράγματα.

Ο κουλοχέρης Tombstone RIP της Nolimit City βρίσκεται σε ένα σύνολο πέντε τροχών, τοποθετημένων σε μορφή 2-3-3-3-3-3-1. Έτσι, ξεκινά με 108 τρόπους για να κερδίσετε, αλλά αυτοί μπορούν να αυξηθούν μέσω της λειτουργίας xSplit.

Τα σύμβολα που πληρώνουν υψηλά είναι τα σύμβολα, το πιο γενναιόδωρο από τα οποία είναι το El Gordo, το οποίο πληρώνει 4x για έναν συνδυασμό πέντε ίδιων. Τα σύμβολα με χαμηλές πληρωμές είναι οι θέσεις πόκερ 10 έως Α, οι οποίες αποφέρουν κορυφαία έπαθλα 0,5x έως 0,9x.

Δεν ακούγονται πολλά, ειδικά για ένα παιχνίδι με “ακραία μεταβλητότητα” Υπάρχουν όμως ορισμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να αυξήσουν τις συνολικές δυνατότητες κέρδους σας.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!