Δωρεάν παιχνίδι στον slot the green knight demo (Play’n Go)

Δωρεάν παιχνίδι στον slot the green knight demo (Play’n Go)

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη The green knight

🏅 Πάροχος παιχνιδιώνThe green knight
🎮 Γραμμές Πληρωμών5
🖥️ RTP96,27%
💶 Ελάχιστο / Μέγιστο ποντάρισμα €:10 / 100
⚡ Μεταβλητότητα:High

The green knight slot demo

The green knight slot demo

Όχι, το The Green Knight δεν είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται σε κάποιον μαστουρωμένο πολεμιστή με σκληρό παρατσούκλι ή σε έναν περιβαλλοντικό ακτιβιστή, αν και αυτό θα μπορούσε να είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αντιθέτως, το The Green Knight είναι η δεύτερη κυκλοφορία από την Play'n GO που έχει εμπνευστεί από τον κλασικό κουλοχέρη 300 Shields – το πρώτο ήταν το The Sword and The Grail. Οι βετεράνοι παίκτες θα εντοπίσουν γρήγορα τις ομοιότητες, καθώς το The Green Knight είναι κοντά στην πρώτη έκδοση λόγω του ότι βασίζεται σε τεράστιους προοδευτικούς πολλαπλασιαστές.

Θέμα και γραφικά the green knight slot demo

Αν δεν έχετε ακούσει για το The Green Knight, είναι απίθανο να έχετε ακούσει ούτε για τον Sir Gawain. Ο Sir Gawain ήταν ο ανιψιός του Αρθούρου, ο οποίος προσχώρησε στον διάσημο θείο του στη στρογγυλή τράπεζα μαζί με τους υπόλοιπους ιππότες. Ούτε αυτός έφτασε εκεί με νεποτισμό, αλλά ήταν πράγματι ένας γενναίος, ευγενής τύπος. Σε ένα ποίημα του 14ου αιώνα, ο Sir Gawain δέχτηκε μια μάλλον ασυνήθιστη πρόκληση από έναν τεράστιο Πράσινο Ιππότη που εισέβαλε στο Κάμελοτ την Πρωτοχρονιά για να προκαλέσει τους ιππότες. Αυτό που ακολουθεί είναι μια ιπποτική ιστορία όπου ο Sir Gawain διατηρεί το κεφάλι του αποδεικνύοντας την τιμή του στον Πράσινο Ιππότη.

Παιχνίδι the green knight slot demo

Οι παίκτες μπορούν να αποδείξουν την αξία τους σε αυτό το ασταθές παιχνίδι, όπου η προεπιλεγμένη RTP ζυγίζει στο 96,27%. Το να γίνετε ιππότης είναι εφικτό σε οποιαδήποτε συσκευή από 10 p/c έως £/€100 ανά περιστροφή. Μόλις οριστεί το ποντάρισμα, ξεκινάει ο ρομαντικός κόσμος του Αρθούρου, όπου το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε μια περιοχή δράσης με 5 τροχούς και 20 γραμμές πληρωμής. Οπτικά, έχει παρόμοια ποιότητα με το The Sword and The Grail, καθώς και έναν μετρητή πολλαπλασιαστών που βρίσκεται πάνω από το πλέγμα. Το περιβάλλον όμως είναι πολύ διαφορετικό, αποτελούμενο από ένα απόκοσμο πράσινο δάσος στα αριστερά και κάποιο ερειπωμένο παλιό κτίριο στα δεξιά. Γίνεται ακόμη πιο μυστικιστικό κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, προφανώς επειδή ο Πράσινος Ιππότης έχει έρθει για να εκπληρώσει το δικό του μέρος της συμφωνίας του Sir Gawain.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!