Δωρεάν παιχνίδι στον slot Sweet bonanza xmas demo (Pragmatic Play)

Δωρεάν παιχνίδι στον slot Sweet bonanza xmas demo (Pragmatic Play)

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη Sweet bonanza xmas

🏅 Πάροχος παιχνιδιώνPragmatic Play
🎮 Γραμμές Πληρωμών5
🖥️ RTP96.48%
💶 Ελάχιστο / Μέγιστο ποντάρισμα €:0.2 / 100
⚡ Μεταβλητότητα:Med-High

Το Sweet Bonanza Xmas, ένας online κουλοχέρης που δημιουργήθηκε από την Pragmatic Play, είναι η χριστουγεννιάτικη συνέχεια του Sweet Bonanza. Εκτός από τη διαφορά στο θέμα, υπάρχει επίσης η επιλογή ‘Buy Feature' που σας επιτρέπει να αγοράσετε αμέσως ένα μπόνους δωρεάν περιστροφών.

Δωρεάν παιχνίδι στον slot Sweet bonanza xmas demo

Στο Sweet Bonanza Xmas από την Pragmatic Play υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών πονταρίσματος . Μπορείτε να ποντάρετε από 0,25 έως 125 νομίσματα ανά περιστροφή. Έτσι, είτε είστε δυνατός παίκτης είτε ένας παίκτης ελληνικών κουλοχέρηδων με λίγα διαθέσιμα χρήματα, μπορείτε να απολαύσετε άνετα αυτόν τον online κουλοχέρη.

Το Sweet Bonanza είναι ένα παιχνίδι που χρησιμοποιεί την περιστροφή. Στην αρχή κάθε γύρου, τα σύμβολα πέφτουν από το πάνω μέρος της οθόνης και τα αντίστοιχα σύμβολα που εμφανίζονται δύο σε κάθε γύρο σχηματίζουν νικηφόρους συνδυασμούς. Χρειάζεστε 8 σύμβολα για να κερδίσετε και το μεγαλύτερο έπαθλο που διατίθεται από ένα μόνο σύμβολο είναι 50 φορές το ποντάρισμά σας, το οποίο καταβάλλεται από σύμβολα γλειφιτζούρια σε συνδυασμό 12 ή περισσότερων.

Κάθε φορά που πετυχαίνετε έναν νικηφόρο συνδυασμό, τα εμπλεκόμενα σύμβολα εξαφανίζονται και νέα σύμβολα πέφτουν στη θέση τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κερδίσετε μεγάλα έπαθλα σε μία μόνο περιστροφή.

Η RTP (επιστροφή στον παίκτη) του Sweet Bonanza Xmas είναι 96,48%, αλλά μπορεί να αυξηθεί στο 96,51% αν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία πονταρίσματος Ante. Πρόκειται για έναν κουλοχέρη μεσαίας μεταβλητότητας που δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίζουν συνεχείς νίκες.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!