Δωρεάν παιχνίδι στον slot Power Spin online (Relax Gaming)

Δωρεάν παιχνίδι στον slot Power Spin online (Relax Gaming)

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη Power Spin online

🏅 Πάροχος παιχνιδιώνRelax Gaming
🎮 Γραμμές Πληρωμών5
🖥️ RTP95.78%
💶 Ελάχιστο / Μέγιστο ποντάρισμα €:0.10 / 500
⚡ Μεταβλητότητα:Med-High

Ο κουλοχέρης Powerspin της Relax Gaming είναι ένας απλός και κλασικός κουλοχέρης με μερικά εντυπωσιακά κόλπα στο μανίκι του. Σε αυτόν τον κουλοχέρη, οι νίκες διαμορφώνονται σε 5 γραμμές πληρωμής σε διάταξη 3×3. Ο απλός σχεδιασμός του παιχνιδιού γίνεται σε στυλ ρετρό με μπλε και μαύρο φόντο. Τα σύμβολα του παιχνιδιού γίνονται φωτεινά και τολμηρά, γεγονός που κάνει καλή εντύπωση.

Power Spin online

Περιστρέψτε τους τροχούς για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πολλαπλασιαστές και αναβαθμίσεις συμβόλων. Αν και δεν υπάρχουν σύμβολα wild ή scatter στο παιχνίδι, η λειτουργία μπόνους τροχού θα σας κρατήσει να περιστρέφεστε ασταμάτητα.

Ο κουλοχέρης Powerspin προσφέρει τζάκποτ έως και 12.500 φορές το στοίχημα.

Πώς να παίξετε;

Το παιχνίδι επιτρέπει να κάνετε περιστροφές με ένα στοίχημα €0,10 έως και €500. Αυτή η διακύμανση ταιριάζει τόσο σε περιστασιακους παίκτες, όσο και σε παίκτες τύπου high rollers. Ο κουλοχέρης Powerspin περιέχει κλασικά σύμβολα που είναι αρκετά δημοφιλή σε άλλα παιχνίδια κουλοχέρη. Θα βρείτε κεράσια, κουδουνάκια, λεμόνια, εφτάρια, διαμάντια, μπαταρίες και αστραπές.

Για να κερδίσετε το γύρο, θα χρειαστεί να μαζέψετε από τρία πανομοιότυπα σύμβολα. Οι σημαντικές πληρωμές ξεκινούν με ταιριαστά σύμβολα διαμαντιών που προσφέρουν ανταμοιβή 2 φορές το στοίχημα. Το σύμβολο της μπαταρίας προσθέτει μια μικρή αναβάθμιση δίνοντάς σας 3 φορές το στοίχημά σας. Το σύμβολο του κεραυνού θα ανάψει τους κυλίνδρους και θα πληρώσει μόλις 6 φορές το ποντάρισμα. Αυτός ο κουλοχέρης έχει κερδίσει δημοτικότητα σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!