Παίξτε το Popeye Cazatesoros demo για την Ελλάδα

Παίξτε το Popeye Cazatesoros demo για την Ελλάδα

Παίξτε δωρεάν ή με μετρητά σε online καζίνο από την κατάταξή μας και δοκιμάστε την τύχη σας σε έναν signature κουλοχέρη γεμάτο πλοία, καμπάνες, διαμάντια, άγκυρες και σύμβολα καρτών που θα σας μαγέψει με την ιστορία περιπέτειας.

Ο κουλοχέρης Popeye Cazatesoros, που αναπτύχθηκε από τον πάροχο βίντεο κουλοχέρηδων MGA, έγινε διαθέσιμος στους παίκτες από 30 Μαρτίου του 2020.

Σχετικά με το παιχνίδι

Ανήκει στα video slot παιχνίδια, έχει ένα γραμμικό σύστημα πληρωμών στους τροχούς και είναι διακοσμημένο με πλοία, μια καμπάνα, ένα διαμάντι, μια άγκυρα και έναν χάρτη.

Θα μαγευτείτε από τα σύμβολα των πλοίων, των καμπανών, των διαμαντιών, των αγκυρών και των καρτών.

Η αντιστοίχιση των ίδιων συμβόλων στην ίδια γραμμή σε τρεις κυλίνδρους εγγυάται στον παίκτη ένα κέρδος, ανάλογο με την ονομαστική αξία των συμβόλων. Ο κουλοχέρης Popeye Cazatesoros έχει τον μέγιστο αριθμό νικηφόρων γραμμών. Τα πιο ακριβά σύμβολα σε κάθε κύλινδρο θα δώσουν στον παίκτη το δικαίωμα να υπολογίζει στα μέγιστα κέρδη.

Πώς να παίξετε τη δοκιμαστική έκδοση του κουλοχέρη Popeye Cazatesoros;

Επιλέξτε το όριο του στοιχήματός σας χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα βέλους ή στις ρυθμίσεις. Τώρα πατήστε το πλήκτρο ‘Spin' ή επιλέξτε τη λειτουργία αυτόματης περιστροφής, η οποία σας επιτρέπει να περιστρέφετε τον κύλινδρο χωρίς τη δική σας συνεχή συμμετοχή. Πατώντας ξανά το play ενεργοποιείται η λειτουργία turbo spins.

Χαρακτηριστικά του online κουλοχέρη Popeye Cazatesoros

Το θέμα είναι ο Popeye the Sailor, ένας δημοφιλής αμερικανικός χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε από την Elsie Crisler Segar και πρωτοεμφανίστηκε σε ένα κόμικ της King Features το 1929. Μόνο αργότερα, το 1933, εμφανίστηκε στην τηλεόραση ως σειρά κινουμένων σχεδίων και έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως. Ήταν αναμενόμενο αυτός ο χαρακτήρας να γίνει κάποια στιγμή και ο πρώτος ήρωας των βίντεο παιχνιδιών. Αν ψάχνετε για έναν μοναδικό τίτλο, αυτός είναι σίγουρα ο κατάλληλος για εσάς!

Τα ηχητικά εφέ που συνοδεύουν το παρασκήνιο, μελωδίες από την πραγματική σειρά για να ολοκληρωθεί το όλο θέμα. Αυτό θα προσθέσει μια ωραία πινελιά και σίγουρα θα σας βάλει στο κλίμα της δράσης.

Τα γραφικά είναι εξαιρετικά καλοφτιαγμένα και οι οπαδοί του Popeye θα χαρούν να δουν πόσο κοντά έχουν έρθει οι πάροχοι λογισμικού στην πραγματική σειρά κινουμένων σχεδίων. Είναι σαφές ότι η MGA δεν φείδεται προσπαθειών και προσπάθησε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!