Δωρεάν παιχνίδι στον slot Lion gems (Playson)

Δωρεάν παιχνίδι στον slot Lion gems (Playson)

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη Lion gems

🏅 Πάροχος παιχνιδιώνPlayson
🎮 Γραμμές Πληρωμών5
🖥️ RTP95,55%
💶 Ελάχιστο / Μέγιστο ποντάρισμα €:0.10 / 100
⚡ Μεταβλητότητα:Med-Υψηλή

Το Lion Gems: Hold and Win είναι ένα παιχνίδι που αναπτύχθηκε από το διάσημο στούντιο Playson. Κυκλοφόρησε στις 17.03.2022 και έγινε αμέσως δημοφιλές μεταξύ των οπαδών των κουλοχέρηδων χάρη στον εθιστικό μηχανισμό και τον φανταστικό σχεδιασμό του. Αυτή η κριτική περιγράφει λεπτομερώς όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του, τα οποία, μαζί με τη δωρεάν λειτουργία demo που διατίθεται στο Clash of Slots, δίνουν μια εξαιρετική εικόνα της εμπειρίας που θα έχετε.

Περιγραφή

Περιγραφή

Κάθε πολύτιμος λίθος αυξάνει την πληρωμή σας και κάθε νέος πολύτιμος λίθος μπόνους που προσγειώνεται ενεργοποιεί τρεις ακόμη επαναληπτικές περιστροφές. Ο γύρος μπόνους λήγει όταν είτε γεμίσετε το πλέγμα με πολύτιμους λίθους μπόνους είτε όταν τελειώσουν οι επαναληπτικές περιστροφές.

Τα πράγματα γίνονται πραγματικά άγρια στην αφρικανική σαβάνα όταν εμφανίζονται τα σύμβολα τζάκποτ. Εάν ένα από αυτά εμφανιστεί στον κύλινδρο, θα ενεργοποιήσει το αντίστοιχο τζάκποτ, κερδίζοντας 20x, 50x, 150x και έναν επιβλητικό πολλαπλασιαστή 3000x! Αν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχουν επίσης σύμβολα μυστηρίου που μπορούν να μετατραπούν σε οποιοδήποτε από τα πετράδια του τζάκποτ και να σας δώσουν τη μερίδα του λέοντος στην πληρωμή.

Το Lion Gems: Hold and Win είναι ένας κουλοχέρης 30 γραμμών πληρωμής με μέσο RTP (επιστροφή στον παίκτη) 95,55% και μεσαία έως υψηλή μεταβλητότητα . Ακόμα και με ένα μεγαλοπρεπές τζάκποτ 3000x, η μέγιστη πληρωμή αυτού του κουλοχέρη μπορεί να μην εντυπωσιάσει τους high rollers, αν και το ευρύ φάσμα πονταρίσματος (από 0,1 έως 100€) σημαίνει ότι αυτός ο βιντεοκουλοχέρης μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε προϋπολογισμό.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!