Παίξτε το demo του La Mina de Oro δωρεάν και χωρίς λήψη

Παίξτε το demo του La Mina de Oro δωρεάν και χωρίς λήψη

Πρόκειται για έναν δωρεάν κουλοχέρη που βασίζεται στην κλασική λειτουργία τριών κυλίνδρων και τριών σειρών με μία γραμμή πληρωμής. Το στυλ του είναι πολύ παρόμοιο με τα κλασικά bar slots. Επιπλέον, αυτός ο κουλοχέρης διαθέτει δύο παιχνίδια, ένα κύριο παιχνίδι και ένα ενισχυμένο παιχνίδι, καθώς και διάφορα μίνι-παιχνίδια και μπόνους για την αύξηση των κερδών.

Από την άλλη πλευρά, η MGA Software δημιούργησε αυτό και άλλα μηχανήματα σε HTML5 αντί του κλασικού Flash. Αυτή η αλλαγή σας επιτρέπει να παίζετε από οποιαδήποτε φορητή συσκευή, όπως smartphones ή tablet με Android ή iOS, καθώς και από οποιονδήποτε υπολογιστή με Mac, Linux ή το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Windows. Επιπλέον, αυτό το παιχνίδι φορτώνει γρήγορα και απαιτεί πολύ λίγους πόρους συστήματος, επιτρέποντάς σας να παίζετε ακόμη και από του παλαιότερους υπολογιστές.

Dinamica de La mina de oro

Όταν ξεκινά το παιχνίδι, ο παίκτης θα δει μια βασική οθόνη με τους τρεις τροχούς, τις τρεις σειρές, διάφορα κουμπιά και πίνακες πληροφοριών με τους πιθανούς συνδυασμούς και έπαθλα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ορίσετε το ποντάρισμα ανά περιστροφή, το οποίο από προεπιλογή είναι 1 μονάδα. Μπορείτε να το αυξήσετε σε 5 μονάδες ανά περιστροφή πατώντας το κουμπί Ποντάρισμα.

Μόλις οριστεί το όριο πονταρίσματος, πατώντας το κουμπί Play θα ξεκινήσουν οι τροχοί να περιστρέφονται. Όταν σταματήσετε, θα σχηματιστεί ένας τυχαίος συνδυασμός, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε έναν νικηφόρο συνδυασμό. Ο χαμηλότερος συνδυασμός είναι ένας συνδυασμός τριών διαμαντιών διαφορετικού χρώματος και ο υψηλότερος και πιο νικηφόρος συνδυασμός είναι ένας συνδυασμός τριών μπλε διαμαντιών.

Όπως είπαμε προηγουμένως, αυτός ο κουλοχέρης έχει εξαιρετικό παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να το αποκτήσετε συγκεντρώνοντας μπόνους που μπορείτε να ξοδέψετε σε περιστροφές στο υπέροχο παιχνίδι. Τα μπόνους απονέμονται όταν ένας αξίνας και ένα φτυάρι με χρυσό φόντο εμφανίζονται στη νικητήρια γραμμή. Πατώντας το κουμπί ‘Αλλαγή παιχνιδιού', μπορούμε να μεταβούμε από το ενισχυμένο παιχνίδι στο βασικό παιχνίδι. Στο κορυφαίο παιχνίδι, η δυναμική του παιχνιδιού είναι ελαφρώς διαφορετική. Εδώ έχουμε τρεις σειρές με τις τρεις ίσες στήλες, αλλά έως και τις 8 διαφορετικές γραμμές παιχνιδιού. Επίσης, τα κομμάτια είναι διαφορετικά από εκείνα του βασικού παιχνιδιού, και εκτός από τα βραβεία που κερδίζουμε θα έχουμε πρόσβαση στα διάφορα μίνι παιχνίδια αυτού του κουλοχέρη. Ορισμένα από τα μίνι-παιχνίδια, τα οποία θα δούμε αργότερα, σας επιτρέπουν να κερδίσετε περισσότερα και καλύτερα βραβεία.

Μπόνους, πρόσθετα και μίνι-παιχνίδια

Ένα μπόνους που πολλοί άνθρωποι θα αναγνωρίσουν σε αυτό το παιχνίδι είναι το σύμβολο μπαλαντέρ, το οποίο αντικαθιστά οποιονδήποτε άλλο αριθμό σε μια δυνητικά κερδοφόρα γραμμή. Από την άλλη πλευρά, αυτό το μηχάνημα περιλαμβάνει 4 μίνι-παιχνίδια, τρία από τα οποία είναι προσβάσιμα από το κορυφαίο παιχνίδι και τρία από το βασικό παιχνίδι. Είναι οι εξής.

  • Νάρκη: με τρία κομμάτια νάρκης στο βασικό παιχνίδι, αποκτάτε την πρόσβαση στο μίνι παιχνίδι νάρκης, όπου μπορείτε να κερδίσετε έξτρα μονάδες.
  • Σκάλα: Με τρία κομμάτια ράβδων στο κορυφαίο παιχνίδι, αποκτάτε την πρόσβαση στο μίνι παιχνίδι σκάλας.
  • Βαγόνι: αν αποκτήσετε τρία βαγόνια στο κορυφαίο παιχνίδι, θα αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι βαγονιών, όπου πρέπει να βρείτε τα καλύτερα έπαθλα.
  • Ρουλέτα: με τρία νομίσματα στο κορυφαίο παιχνίδι θα αποκτήσετε πρόσβαση στον τροχό της τύχης.
Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!