Παίξτε τον online κουλοχέρη Jet Lucky δωρεάν και χωρίς εγγραφή

Παίξτε τον online κουλοχέρη Jet Lucky δωρεάν και χωρίς εγγραφή


Δοκιμάστε τις ικανότητές σας ως πιλότος μαχητικού στο Jet Lucky, ένα online παιχνίδι που θα σας κάνει να αγχωθείτε.

Με τη πιθανή μέγιστη πληρωμή αξίας των 10.000 ευρώ, αυτό το παιχνίδι δεν είναι για τους αδύναμους. Θα πρέπει να είστε γενναίοι και να έχετε ατσάλινα νεύρα αν θέλετε να φτάσετε μέχρι το τέλος.

Χαρακτηριστικά

Στο Jet Lucky δεν θα δείτε ούτε τραπουλόχαρτα, ούτε άλλα σύμβολα, ούτε καν κυλίνδρους. Αλλά θα εξακολουθείτε να στοιχηματίζετε στο παιχνίδι. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για παίκτες όλων των επιπέδων, καθώς το εύρος πονταρίσματος ξεκινάει από 0,10 έως 100,00.

Ανεβείτε στην καμπίνα και ετοιμαστείτε για μια άγρια βόλτα. Μπορείτε να αποχωρήσετε από το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή, αλλά όσο περισσότερο διατηρείτε την ψυχραιμία σας και μένετε εκεί, τόσο μεγαλύτερα βραβεία θα κερδίσετε.

Μόλις το αεροπλάνο απογειωθεί από τη βάση του αεροπλανοφόρου, πρέπει να το κρατήσετε στον άερα. Θα βρείτε έναν γκρι μιλιταριστικό πίνακα ελέγχου κάτω από την κύρια οθόνη.

Μπόνους και στοιχήματα

Αυτό το είδος παιχνιδιού, έρχεται ως το παιχνίδι συντριβής με πολλαπλασιαστές, έχει να κάνει με το ρίσκο που είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε για να κερδίσετε την ανταμοιβή. Μπορείτε να βγείτε γρήγορα από το παιχνίδι για μικρά κέρδη, αλλά αν σας ενδιαφέρουν τα μεγάλα ποσά, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μείνετε στο τιμόνι μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Απλά επιλέξτε το ποντάρισμά σας και το επιθυμητό χρονικό όριο στο παιχνίδι. Μια κίτρινη λυχνία στην οθόνη σας δείχνει πόσος χρόνος απομένει μέχρι να ξεκινήσει ο επόμενος γύρος. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ορίσετε ένα σημείο αυτόματης ανάληψης.

Το παιχνίδι ξεκινά μόλις το αεροπλάνο απογειωθεί κάθετα από το κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου. Τώρα πρέπει να το κρατήσετε στον αέρα όσο το δυνατόν περισσότερο και στη συνέχεια να πηδήξετε έξω πριν σας καταρρίψουν.

Αλλά προσέξτε, η διακυβέρνηση ενός μαχητικού αεροσκάφους δεν είναι για τους αδύναμους και ακόμη και οι πιο έμπειροι θα επιστρέψουν σύντομα στο επίπεδο της θάλασσας. Για να λάβετε την πληρωμή σας, πρέπει να αποχωρήσετε πριν συμβεί αυτό. Όσο περισσότερο κρατάτε το δάχτυλό σας στο κουμπί ανάκτησης, τόσο υψηλότερη θα είναι η πληρωμή. Αλλά το κάθε δευτερόλεπτο στον αέρα αυξάνει τις πιθανότητες κατάρριψης.

Μπόνους και τζάκποτ

Όπως τα περισσότερα παιχνίδια αυτού του είδους, το Jet Lucky δεν προσφέρει γύρους μπόνους ή άλλες ειδικές λειτουργίες. Απλά προσπαθήστε να μαντέψετε πότε θα σας χτυπήσουν και να ξεφύγετε κλάσματα του δευτερολέπτου πριν σας χτυπήσουν. Έχετε τον έλεγχο! Αν πετύχετε το σωστό συγχρονισμό, μπορείτε να κερδίσετε το μέγιστο κέρδος 100 φορές το ποντάρισμά σας.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!