Δωρεάν παιχνίδι στον slot Great rhino megaways demo (Pragmatic Play)

Δωρεάν παιχνίδι στον slot Great rhino megaways demo (Pragmatic Play)

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη Great rhino megaways

🏅 Πάροχος παιχνιδιώνPragmatic Play
🎮 Γραμμές Πληρωμών8
🖥️ RTP95.59%
💶 Ελάχιστο / Μέγιστο ποντάρισμα €:0.2 / 100
⚡ Μεταβλητότητα:High

Το Great Rhino Megaways είναι ένας online κουλοχέρης που δημιουργήθηκε από την Pragmatic Play. Το Great Rhino Megaways είναι η συνέχεια του Great Rhino Megaways, προσφέροντας έως και 117.649 τρόπους για να κερδίσετε. Εδώ θα βρείτε το Rhino re-spin χαρακτηριστικό μαζί με ένα γύρο μπόνους δωρεάν περιστροφών.

Δωρεάν παιχνίδι στον slot Great rhino megaways demo

Το Great Rhino Megaways είναι ο πρώτος κουλοχέρης Megaways από την Pragmatic Play. Πρόκειται για μια νέα μορφή για τον προγραμματιστή, αλλά το γραφικό στυλ είναι οικείο. Τα σύμβολα του παιχνιδιού αποδίδονται με τη συνήθη αισθητική της Pragmatic Play, η οποία είναι ένας συνδυασμός ρεαλισμού και γραφικών σε στυλ κόμικς, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση που σας εμπλέκει στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι Megaways προσφέρει στους παίκτες έως και 200704 νικηφόρους τρόπους . Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι νικηφόροι τρόποι δημιουργούνται με το ταίριασμα συμβόλων σε γειτονικούς κυλίνδρους, και δεδομένου ότι υπάρχουν 6 κύλινδροι, υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Ο πρώτος και ο τελευταίος κύλινδρος μπορούν να εμφανίσουν έως και 7 σύμβολα και οι υπόλοιποι κύλινδροι μπορούν να εμφανίσουν έως και 8 σύμβολα, από όπου προέρχονται όλες οι δυνατότητες νίκης.

Το πιο γενναιόδωρο σύμβολο στο Great Rhino Megaways είναι το τσιτάχ, το οποίο πληρώνει 50 φορές το ποντάρισμά σας για έναν συνδυασμό έξι τέτοιων συμβόλων. Ο ρινόκερος είναι το σύμβολο μπαλαντέρ, το οποίο αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από το scatter.

Κάθε φορά που πέφτει ένας νικηφόρος συνδυασμός, οι κύλινδροι θα πέφτουν . Αυτό σημαίνει ότι όλα τα νικητήρια σύμβολα θα εξαφανιστούν και τη θέση τους θα πάρουν νέα σύμβολα που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ακόμη πιο γενναιόδωρα έπαθλα. Αυτός ο κουλοχέρης έχει ήδη αποκτήσει δημοτικότητα σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!