Κουλοχέρης Fruit Million: αντικειμενική κριτική για να  παίξτε online τώρα!

Κουλοχέρης Fruit Million: αντικειμενική κριτική για να παίξτε online τώρα!


Ο κουλοχέρης Fruit Million είναι το τελευταίο παιχνίδι από τον πάροχο λογισμικού BGaming με 5 τροχούς και 100 γραμμές πληρωμής. Παρόλο που κλασικά παιχνίδια όπως αυτό δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και ο κόσμος δεν τα βαριέται ποτέ, η BGaming αποφάσισε να κάνει αυτόν τον κουλοχέρη λίγο πιο διασκεδαστικό.

Τα καλύτερα online καζίνο με τον κουλοχέρη Fruit Million. Παίξε τώρα!

Ως αποτέλεσμα, έχουμε έναν διασκεδαστικό κουλοχέρη χαμαιλέων που διαθέτει φρέσκο σχεδιασμό και δυνατότητες σε διάφορες περιπτώσεις. Το τελευταίο skin για αυτόν τον κουλοχέρη είναι αφιερωμένο στο Πάσχα! Παίξτε αυτόν τον κουλοχέρη που αλλάζει σχήμα εδώ για να κερδίσετε μετρητά ή να το δοκιμάσετε σε λειτουργία επίδειξης, προκειμένου να δείτε εάν σας ταιριάζει.

Πώς να παίξετε;

Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας και θα είστε έτοιμοι να βουτήξετε σε ένα περιβάλλον τόσο χαρούμενο και διασκεδαστικό όσο αυτό.

Το συνολικό ποντάρισμα θα σας βοηθήσει να αυξήσετε και να μειώσετε το επιθυμητό επίπεδο πονταρίσματος.

  • 🤩 Η περιστροφή θα κάνει τους τροχούς να κινηθούν μόλις αποφασίσετε για το επίπεδο πονταρίσματος.
  • 🤩 Αν βαρεθείτε να περιστρέφετε τους τροχούς χειροκίνητα, μπορείτε να κάνετε κλικ στις ‘Ρυθμίσεις' και να επιλέξετε τον αριθμό των φορών που θέλετε να περιστρέφονται οι τροχοί χωρίς διακοπή.
  • 🤩 Κάρτες/Τσάντα μετρητών  συλλέγετε τα κέρδη σας μετά από μια τυχερή περιστροφή όταν ξεκινάτε έναν γύρο παιχνιδιού.

Χαρακτηριστικά του κουλοχέρη

Τα πολύχρωμα, πολύτιμα πασχαλινά αυγά είναι σύμβολα μπαλαντέρ που μπορούν να εμφανιστούν στους κυλίνδρους 2, 3 και 4 και μπορούν να αντικαταστήσουν όλα τα σύμβολα του παιχνιδιού για να σχηματίσουν τους νικηφόρους συνδυασμούς, εκτός από το scatter. Τα μπαλαντέρ μπορούν επίσης να επεκταθούν και να καλύψουν έναν ολόκληρο κύλινδρο ή αρκετούς από αυτούς.

Από την άλλη πλευρά, το παιχνίδι διαθέτει όχι ένα, αλλά δύο scatter – το πράσινο διαμάντι και τις καμπάνες. Το Scatter Πράσινο Διαμάντι μπορεί να εμφανιστεί σε οποιονδήποτε κύλινδρο και χρειάζεστε τουλάχιστον τρία για να σχηματίσετε ένα κέρδος, ενώ το Scatter Καμπάνες μπορεί να εμφανιστεί μόνο στους κυλίνδρους 1, 3 και 5.

Σύμβολα

Τα σύμβολα στοίβαξης, που αντιπροσωπεύονται από τα επτάρια, θα καλύψουν μέρος του κυλίνδρου ή ολόκληρο τον κύλινδρο όταν εμφανιστούν. Εάν σχηματιστεί μια ακολουθία με τουλάχιστον ένα σύμβολο Wild, ο παίκτης κερδίζει.

Συμπεράσματα

Ομολογουμένως, μας αρέσουν οι κλασικοί κουλοχέρηδες, αλλά έχουμε ήδη αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος έχει τη δική του πινελιά, και έτσι έχει μερικά ωραία και χρήσιμα χαρακτηριστικά που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ο δείκτης RTP ανέρχεται σε 97,1%, το οποίο είναι αρκετά γενναιόδωρο.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!