Παίξτε τον κουλοχέρη Eugenio δωρεάν

Παίξτε τον κουλοχέρη Eugenio δωρεάν

Η MGA Games καλεί τους παίκτες να ακούσουν τις “αστείες ιστορίες” του Καταλανού κωμικού Eugenio, ο οποίος έχει ενταχθεί στη σειρά arcade “Spanish Celebrities”.

Το Eugenio είναι ένας βιντεοκουλοχέρης 3×3 μονών γραμμών πληρωμής που διαθέτει τη συλλογή συμβόλων και πολλές έξτρα λειτουργίες να εντυπωσιάσουν τον παίκτη.

Σύμβολα

Τα σύμβολα του παιχνιδιού περιλαμβάνουν κλασικά σύμβολα μπάρας και φρούτων, πληρώνοντας 2x το ποντάρισμα για οποιονδήποτε συνδυασμό των τριών συμβόλων μπάρας, 4 έως x20 για τρία ίδια σύμβολα φρούτων και x40, x200 και x1000 για τρία σύμβολα. – Περίεργα μπαρ.

Περνώντας στα ειδικά σύμβολα, το Eugenio είναι το τζόκερ και αντικαθιστά όλα τα άλλα εικονίδια, ενώ το σχήμα γυαλιά ηλίου αντιπροσωπεύει ένα μπόνους που δίνει έξτρα μπόνους. Επιπλέον, το σύμβολο της καρέκλας και του μικροφώνου δίνει στον παίκτη έξτρα παιχνίδια, και η κορδέλα αυξάνει τον αριθμό των κάθετων γραμμών των παικτών στο κορυφαίο παιχνίδι.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το παιχνίδι περιλαμβάνει κορυφαία, κύρια και show μπόνους παιχνίδια, καθώς και πέντε μίνι παιχνίδια και άλλες πρόσθετες λειτουργίες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Στο κορυφαίο παιχνίδι, κάθε φορά που λαμβάνετε ένα έπαθλο – εκτός αν πρόκειται για έπαθλο μπλε επτά – ο παίκτης καλείται, είτε να ρισκάρει το μέρος των κερδών του, είτε να το πάρει μέχρι να μην του απομείνουν άλλα κομμάτια.

Επιλέγοντας να ρισκάρει ένα μέρος μπορεί ο παίκτης να λάβει το διπλάσιο ή το ισοδύναμο ποσό.

Προχωρώντας στο βασικό παιχνίδι, το κάθε έπαθλο μπορούσε, είτε να διακινδυνευτεί, είτε να εισπραχθεί. Εάν το έπαθλο κινδυνεύει, θα απονέμεται, είτε ένα έπαθλο ενός επιπέδου υψηλότερου, είτε το ισοδύναμό του. Μόλις φτάσετε σε μια γραμμή με τρία λεμόνια, το παιχνίδι μετατρέπεται σε ένα παιχνίδι πάνω-κάτω, όπου η αξία των πιθανών επάθλων αυξάνεται ή μειώνεται.

Προχωρώντας στο παιχνίδι μπόνους επίδειξης, αυτό ενεργοποιείται με την προσγείωση τριών φιγούρων μικροφώνου στο κάτω σετ. Κατά τη διάρκεια αυτού του μίνι-παιχνιδιού, οι παίκτες περιστρέφουν έναν τροχό για να αποκαλύψουν το έπαθλο.

Περιλαμβάνει επίσης πέντε διαφορετικά μίνι-παιχνίδια, τα οποία ενεργοποιούνται τυχαία όταν προσγειώνονται ορισμένες γραμμές πληρωμής.

Ξεκινώντας από το μίνι-παιχνίδι με κλήρωση, ο παίκτης σταματά την επιλογή πατώντας ένα κουμπί. Το ποια φιγούρα θα προσγειωθεί, θα καθορίσει σε ποιο μίνι παιχνίδι θα προχωρήσει ο παίκτης.

Η προσγείωση στους πόντους ενός δύτη κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του μίνι παιχνιδιού θα οδηγήσει τους παίκτες στο μπόνους του δύτη, όπου οι παίκτες επιλέγουν έναν δύτη για να λάβουν το βραβείο που αποκαλύπτεται.

Εν τω μεταξύ, η προσγείωση σε ένα πρόβατο κατά τη διάρκεια του μίνι παιχνιδιού κλήρωσης θα οδηγήσει τους παίκτες στο παιχνίδι μπόνους προβάτων. Εδώ, οι παίκτες πρέπει να σταματήσουν τα πρόβατα για να πάρουν το καλύτερο βραβείο.

Τέλος, η προσγείωση σε ένα Α κατά τη διάρκεια ενός μίνι-παιχνιδιού με κλήρωση θα οδηγήσει τους παίκτες στο μπόνους oculus, όπου οι παίκτες επιλέγουν ένα γράμμα στον πίνακα για να ξεκλειδώσουν το βραβείο.

Άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού περιλαμβάνουν: ένα σωρευτικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες συγκεντρώνουν φλιτζάνια χυμού για να κερδίσουν πρόσθετα βραβεία και επτά μικτά, όπου οι παίκτες παίρνουν συνδυασμούς διαφορετικών επταψήφιων αριθμών με υψηλά πονταρίσματα για να διεκδικήσουν ένα τυχαίο βραβείο.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!