Παίξτε το El Cartel Plus δωρεάν

Παίξτε το El Cartel Plus δωρεάν

Μπείτε στον βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών παίζοντας τον online κουλοχέρη El Cartel Plus. Εκτελέστε περισσότερους νικηφόρους συνδυασμούς με σπρωξίματα και τζόκερ και παίξτε συναρπαστικά μίνι-παιχνίδια με καταδιώξεις αυτοκινήτων, πτώση αεροπλάνων και καυτά κορίτσια. Περιστρέψτε αυτό το φρουτάκι δωρεάν ή παίξτε το El Cartel Plus για πραγματικά χρήματα στα καλύτερα online καζίνο.

Μια νέα δόση από την MGA Games μας φέρνει πίσω ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της, πλήρως ανανεωμένο. Το Cartel Plus είναι ένα ενημερωμένο κλασικό παιχνίδι χάρη στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Σε αυτή την κορυφαία παραγωγή, παρακολουθούμε την ταραχώδη μάχη μεταξύ των λαθρεμπόρων και της αστυνομίας, που λαμβάνει χώρα σε ορισμένες γειτονιές και ζούγκλες της Λατινικής Αμερικής.

Τέσσερα μίνι-παιχνίδια γεμάτα βραβεία και εκπλήξεις θα μας οδηγήσουν σε ζούγκλες, νυχτερινά κέντρα, μυστικές αποθήκες, ακόμη και σε πτήσεις λαθρεμπορίου.

Επισκόπηση παιχνιδιού

Σε αυτόν τον κουλοχέρη υψηλής ποιότητας με 3 τροχούς, παίκτες γίνονται μάρτυρες μιας ξέφρενης μάχης μεταξύ των λαθρεμπόρων και των αστυνομικών, σε γειτονιές και ζούγκλες της Λατινικής Αμερικής. Τέσσερα μίνι-παιχνίδια γεμάτα βραβεία και εκπλήξεις μεταφέρουν τους παίκτες σε κλασικές σκηνές αστυνομικής λογοτεχνίας: τζιπ φορτωμένα με ύποπτα δέματα στη μέση της ζούγκλας, αεροπλάνα που πετούν παράνομα εκτός ραντάρ, νυχτερινά κέντρα και διακριτικές αποθήκες όπου γίνονται σκοτεινές συμφωνίες.

Το θέμα του κουλοχέρη και τα διακριτικά σύμβολα των χρηματικών δεσμίδων, των περίστροφων, των τζιπ και των αεροπλάνων θα συνεχίσουν να διασκεδάζουν και να ενθουσιάζουν τους παίκτες. Ωστόσο, το El Cartel Plus είναι τώρα επίσης 100% συμβατό με τα κινητά, με απαράμιλλους χρόνους φόρτωσης και προσαρμοσμένο στις μορφές και τις ανάγκες των παικτών.

Κέρδη σε οριζόντιες και κάθετες γραμμές πληρωμής

Ο κουλοχέρης έχει διάταξη 3*3, μία γραμμή πληρωμής στο κανονικό παιχνίδι και ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Το μέγεθος του στοιχήματος κυμαίνεται από €0,20 έως €15 ανά παιχνίδι. Στο παιχνίδι θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας φρούτα και πολύτιμους λίθους. Πολλά διασκεδαστικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι, ένα παιχνίδι μπόνους με επιλογή αντικειμένων, δωρεάν περιστροφές και κλειδώνοντας τροχούς είναι όλα παρόντα στον κουλοχέρη για τα κέρδη σας.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!