Δωρεάν παιχνίδι στον slot Dinopolis (Push Gaming)

Δωρεάν παιχνίδι στον slot Dinopolis (Push Gaming)

Περισσότερες πληροφορίες για τον κουλοχέρη Dinopolis

🏅 Πάροχος παιχνιδιώνPush Gaming
🎮 Γραμμές Πληρωμών5
🖥️ RTP96,4%
💶 Ελάχιστο / Μέγιστο ποντάρισμα €:0.10 / 100
⚡Μεταβλητότητα:Υψηλός

Το Dinopolis είναι ένας online κουλοχέρης 576 τρόπων για να κερδίσετε που ανήκει στην Push Gaming. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν δωρεάν περιστροφές, στοιβαγμένα σύμβολα μπαλαντέρ, πολλαπλασιαστές μπαλαντέρ και λειτουργίες επιλογής. Η RTP αυτού του κουλοχέρη υψηλής μεταβλητότητας είναι 96,4% και το κορυφαίο έπαθλο είναι 50.000x.

Θέμα και γραφικά

Ξέρετε ότι πραγματικά δεν υπάρχει έλλειψη σε κουλοχέρηδες με θέμα τους δεινόσαυρους . Είναι γοητευτικοί με τον δικό τους, μυστηριώδη, εκπληκτικό τρόπο – οπότε είναι κρίμα που όλο και περισσότεροι κατασκευαστές κουλοχέρηδων δεν συντάσουν παιχνίδια για αυτούς.

Ευτυχώς, η Push Gaming έχει πάει εκεί που λίγοι άλλοι κατασκευαστές παιχνιδιών τολμούν – στην προϊστορική κερκόπορτα. Στο Dinopolis, νιώθουμε σαν μια ομάδα δεινοσαύρων που κάνουν πάρτι στο δικό τους Λας Βέγκας.

RTP & διασπορά

Το Dinopolis έχει RTP (επιστροφή στον παίκτη) 96,40%. Είναι επίσης ένας διαδικτυακός κουλοχέρης υψηλής διασποράς με ένα εντυπωσιακό κορυφαίο έπαθλο 50.000x.

Πώς να κερδίσετε

Πώς να κερδίσετε

Αυτός ο κουλοχέρης διαθέτει 576 κοντινούς κυλίνδρους. Μπορείτε να ποντάρετε από 0,10 έως 100 νομίσματα ανά περιστροφή , καθιστώντας αυτό το παιχνίδι κατάλληλο τόσο για τους high rollers όσο και για τους παίκτες κουλοχέρηδων με λίγα χρήματα. Οι επιλογές αυτόματου παιχνιδιού και turbo spin είναι επίσης διαθέσιμες.

Κερδίζετε σε αυτό το παιχνίδι παίρνοντας τρία ή περισσότερα σύμβολα που ταιριάζουν στους αυξανόμενους κυλίνδρους προς τα αριστερά, δεξιά στο κύριο παιχνίδι υπάρχουν πολλαπλασιαστές μπαλαντέρ x2 ή x3. Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερα ασυνήθιστο εκεί.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!