Παίξτε τον κουλοχέρη Dig Digger δωρεάν

Παίξτε τον κουλοχέρη Dig Digger δωρεάν

Το Dig Dig Digger είναι ένας online βιντεο κουλοχέρης από την BGaming.

Τα καλύτερα online καζίνο με τον κουλοχέρη Dig Dig Digger. Παίξε τώρα!

Παίζεται σε τροχούς 5×3, οι οποίοι δημιουργούν 10 τρόπους πονταρίσματος. Το ποσοστό RTP είναι 95,50% και το παιχνίδι παρουσιάζει υψηλή διακύμανση. Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού περιλαμβάνουν σύμβολα επέκτασης, ένα σύμβολο μπαλαντέρ, τη λειτουργία τζόγου και σύμβολα scatter.

Σχετικά με το παιχνίδι

Ψάχνουμε για τον αιγυπτιακό θησαυρό σε αυτόν τον online κουλοχέρη από τον κατασκευαστή παιχνιδιών BGaming. Το παιχνίδι παίζεται σε έναν κύλινδρο 5×3 που δημιουργεί 10 τρόπους πονταρίσματος, οι οποίοι πληρώνουν από αριστερά προς τα δεξιά. Το Dig Dig Digger διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός μηχανισμού “βιβλίου” που ενεργοποιείται όταν τα τρία φτυάρια εμφανιστούν στους κυλίνδρους, δημιουργώντας εκτεταμένα σύμβολα καθώς μπαίνουν σε λειτουργία οι δωρεάν περιστροφές. Το χρυσό φτυάρι λειτουργεί ως μπαλαντέρ και scatter και πληρώνει και στις δύο λειτουργίες. Υπάρχει επίσης η λειτουργία τζόγου που προσφέρει την ευκαιρία να διπλασιάσετε ή να τετραπλασιάσετε τα κέρδη σας.

Πώς να παίξετε;

Ο έλεγχος είναι αρκετά απλός, αλλά εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τον θησαυρό.

  • ⭐ Μόλις φορτώσει το βασικό παιχνίδι, πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων για να ανοίξει η οθόνη όπου μπορείτε να κάνετε σίγαση του ήχου και να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις για τα χειριστήρια.
  • ⭐ Δίπλα σε αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο πληροφοριών και θα δείτε πρώτα πώς λειτουργούν τα σύμβολα μπαλαντέρ και τα διάσπαρτα φτυάρια.
  • ⭐ Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να ανοίξετε τον πίνακα κερδών.
  • ⭐ Παρακάτω θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του επεκτεινόμενου συμβόλου.
  • ⭐ Συνεχίστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών και τις δύο επιλογές που θα βρείτε εδώ.
  • ⭐ Τέλος, σε αυτή την οθόνη μπορείτε να δείτε τις μικρογραφίες των γραμμών πληρωμής.
  • ⭐ Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί “?” για να βρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού.
  • ⭐ Επιστρέψτε στην κύρια οθόνη και στα δεξιά των παραπάνω στοιχείων ελέγχου μπορείτε να κάνετε κλικ στο παράθυρο πονταρίσματος για να προσαρμόσετε το όριο του στοιχηματός σας.
  • ⭐ Στα δεξιά του ταμπλό μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη περιστροφή, η οποία μπορεί να σταματήσει όταν κερδίζετε, όταν χάνετε ή όταν κερδίζετε έναν γύρο μπόνους. Χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις για τους προχωρημένους παίκτες για να προσαρμόσετε αυτή τη λειτουργία.
  • ⭐ Είστε έτοιμοι να παίξετε, προχωρήστε και πατήστε το κουμπί περιστροφής.

Θέμα και ήχοι

Αυτός ο κουλοχέρης προσφέρει μια παραλλαγή στο δημοφιλές θέμα της αρχαίας Αιγύπτου, με έναν ιδιόρρυθμο ήρωα που ψάχνει τον θησαυρό και το έμπιστο φτυάρι του είναι το κλειδί για την εύρεση του πλούτου. Τα ιδιόμορφα σύμβολα σε στυλ καρτούν εμφανίζονται στους τροχούς με τα χρυσά πλαίσια, ενθαρρύνοντάς μας να σκάψουμε, να σκάψουμε, να σκάψουμε.

Περίεργες πυραμίδες τρεμοπαίζουν στο φόντο, καθώς και ένας κουλοχέρης, μια σφίγγα και μια ακόμα πιο περίεργη λάμπα δαπέδου.

Κατά συνέπεια, αυτό το παιχνίδι είναι γεμάτο διασκέδαση και το soundtrack παραπέμπει στο βρετανικό βαριετέ των Wilson, Keppel και Betty, διάσημων για το χορό της άμμου, που ήταν το αποκορύφωμα του αιγυπτιακού νούμερου παρωδίας τους.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!