Παίξτε δωρεάν κουλοχέρη το Cash or Crash

Παίξτε δωρεάν κουλοχέρη το Cash or Crash


Το Cash or Crash είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης πρέπει να προβλέψει της στιγμή της έκρηξης του πυραύλου και να εξαργυρώσει εγκαίρως τις μονάδες σε μετρητά. Μόλις ξεκινήσει την πορτεί του ο πύραυλος, οι μονάδες στην οθόνη θα αυξάνονται ανάλογα με το πόσο ψηλά ανεβαίνει ο πύραυλος. Ο παίκτης θα πρέπει να πατήσει “έξοδο” πριν εκραγεί ο πύραυλος.

Με τον δείκτη δείκτη RTP να φτάνει στα 99,59%, το παιχνίδι φαίνεται πολλά υποσχόμενο και προσφέρει άπειρες ευκαιρίες κέρδους στον παίκτη.

Πώς να το παίξετε;

Στο κέντρο του αερόστατου υπάρχει ένα κλουβί με 24 μπάλες τριών διαφορετικών χρωμάτων που περιστρέφονται γύρω του, περιμένοντας να τις τραβήξετε έξω. Το κάθε χρώμα έχει διαφορετική ιδιότητα που επηρεάζει τον γύρο που παίζεται. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να ανέβετε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον πίνακα των κερδών 20 επιπέδων, ποντάροντας και αποφασίζοντας τι θα κάνετε μετά από κάθε επιτυχημένη ανύψωση.

Μόλις εμφανιστεί η πράσινη ένδειξη, έχετε τρεις επιλογές (Συνέχεια, Πάρτε το μισό και Συνέχεια ή Πάρτε όλα).

Όταν εμφανιστεί μια κίτρινη μπάλα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως ασπίδα για να προστατευτείτε από την πτώση, εάν στη συνέχεια πέσει μια κόκκινη μπάλα, και μπορεί επίσης να αυξήσει την πληρωμή της σκάλας σας.

Όταν πέσει η κόκκινη μπάλα, χάνετε όλα τα στοιχήματα και τα κέρδη που δεν έχετε ακόμη εισπράξει και το παιχνίδι τελειώνει.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ CASH OR CRASH LIVE?

Το Cash or Crash από την Evolution Gaming είναι ένα ζωντανό παιχνίδι καζίνο που λαμβάνει χώρα σε ένα αερόστατο που αιωρείται ψηλά στον ουρανό. Στόχος του παιχνιδιού είναι να αναρριχηθείτε όσο το δυνατόν ψηλότερα σε έναν πίνακα πληρωμών 20 βημάτων, με στόχο ένα μέγιστο κέρδος 18.000 φορές το ποντάρισμά σας στο κύριο παιχνίδι και 50.000 φορές το ποντάρισμά σας στον γύρο μπόνους. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού (αν θα κερδίσετε ή θα χάσετε) καθορίζεται από τους δύο παράγοντες, ο καθένας από τους οποίους έχει τρεις μεταβλητές. Το πρώτο είναι το χρώμα του σχεδίου της μπάλας, το οποίο μπορεί να είναι κόκκινο, πράσινο ή κίτρινο. Το δεύτερο είναι ποια ενέργεια θα επιλέξετε για κάθε βήμα: “Συνεχίστε”, “Πάρτε το μισό” ή “Πάρτε όλα”.

Συγγραφέας και ειδικός: Αντώνιος Μανωλάς
Επαφές:
Twitter: @AntoniosManolas
LinkedIn: Antonios Manolas
Mastodon: @[email protected]
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!