Μειώθηκαν οι παραδόσεις καυσίμων από τα ΕΛΠΕ
Νέα απεργία έως τις 19 Απριλίου μια ημέρα πριν από τη λήξη της προηγούμενης κήρυξαν οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια, με την απειλή να μείνει η αγορά χωρίς καύσιμα να είναι πλέον ορατή.
Η παραγωγή καυσίμων στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) έχει σταματήσει, ενώ έχει μειωθεί και η τροφοδοσία καυσίμων λόγω της απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον όμιλο, δήλωσε τόσο αξιωματούχος της εταιρίας όσο και εκπρόσωπος της ομοσπονδίας των εργαζομένων της.
"Η παραγωγή έχει σταματήσει και στα τρία διυλιστήρια από χθες", είπε ο επικεφαλής της ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Οφθαλμίδης.
"Οι παραδόσεις σε τρίτους βρίσκονται στο 10-15% του κανονικού", είπε άλλος αξιωματούχος του ομίλου.
Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ ανακοίνωσαν νωρίτερα παράταση της απεργίας που πραγματοποιούν έως τις 19 Απριλίου. Βασικό τους αίτημα είναι η πρόσληψη νέου προσωπικού για την λειτουργία της νέας μονάδας βενζινών στη Θεσσαλονίκη.
Κέρδος 11/4/2011