Νέο κατάστημα Ατλάντικ στην Τρίπολη

Με ένα νέο κατάστημα Ατλάντικ Cash & Carry στην Τρίπολη διευρύνεται το δίκτυο καταστημάτων των supermarket Ατλάντικ που με αυτό τον τρόπο ισχυροποιεί την παρουσία της εταιρείας στην Πελοπόννησο εξυπηρετώντας το καταναλωτικό κοινό και διευκολύνοντας την τροφοδότηση των υπόλοιπων καταστημάτων του δικτύου.

Το κατάστημα της Τρίπολης βρίσκεται στη συμβολή της Περιφερειακής Οδού με την οδό Ρήγα Φεραίου και έχει χώρους πώλησης 2.400 τ.μ. ενώ εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει ικανό απόθεμα για τον εφοδιασμό και την τροφοδοσία των 50 μελών του δικτύου Ατλάντικ στην Πελοπόννησο αλλά και των μελών του δικτύου χονδρικής στην περιοχή.

Παράλληλα, στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος υπάρχει άνετο πάρκινγκ 50 θέσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο άρτιος εξοπλισμός και η επάνδρωση του καταστήματος με 25 εργαζόμενους του δίνουν τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών καθώς έχει τη δυνατότητα μεταφοράς και παράδοσης εμπορευμάτων σε όλη την Πελοπόννησο (άψυκτο και ψυχώμενο φορτίο). Επιπλέον, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τους επαγγελματίες που μπορούν επισκεπτόμενοι το κατάστημα να επωφεληθούν από την ευρεία επιλογή ποιοτικών προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας της Ατλάντικ αλλά και από άλλα επώνυμα προϊόντα στις συμφέρουσες τιμές που αποτελούν θεμελιώδη αξία για την εταιρία.

Με το νέο κατάστημα στην Τρίπολη το δίκτυο καταστημάτων Ατλάντικ Cash & Carry περιλαμβάνει σήμερα 23 καταστήματα που μαζί με τα 150 super market Ατλάντικ και τα 704 καταστήματα του δικτύου Αριστα καλύπτουν όλη την ελληνική επικράτεια.


Κέρδος