• TwitterFacebookRss feed

Εκτακτα μέτρα προφύλαξης λόγω κορωνοϊού στην Ιταλία

Στα 16 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη βόρεια Ιταλία, σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa.

 

Οι 14 από τους 16 ασθενείς βρίσκονται στην περιοχή της Λομβαρδίας και οι 2 σε αυτήν του Βένετο.

 

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Ιταλός υπουργός Yγείας ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται όλες οι δημόσιες δραστηριότητες στις περιοχές που έχουν υπάρξει κρούσματα. Συγκεκριμένα, ο υπουργός σημείωσε ότι δεν θα ανοίξουν σχολεία, γραφεία, ενώ θα ανασταλούν και οι δημόσιες αθλητικές δραστηριότητες.

Σε διάφορες πόλεις στη Λομβαρδία έχουν γίνει συστάσεις στους κατοίκους να μείνουν σπίτι τους και να αποφύγουν την κοινωνική επαφή.

Στην πόλη Λόντι της Λομβαρδίας, οι αρχές διέταξαν να κλείσουν σχολεία, εστιατόρια, μπαρ, νυχτερινά κέντρα και αθλητικά κέντρα, τουλάχιστον ως την Κυριακή.

«Η Ιταλία είναι έτοιμη. Έχουμε ήδη ετοιμάσει ένα σχέδιο. Τώρα το ζήτημα είναι να εφαρμόσουμε το σχέδιο» δήλωσε ο υπουργός Ρομπέρτο Σπεράντσα. «Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει έκτακτα μέτρα στις περιοχές που ξέσπασε ο ιός για τον περιορισμό του» τόνισε.

Ο Τζιουζέπε Ιπόλιτο, επιστημονικός διευθυντής στο νοσοκομείο Σπαλαντσάνι στη Ρώμη, ανέφερε ότι «οι περιπτώσεις που καταγράφηκαν στη Λομβαρδία είναι οι πρώτες που καταγράφονται στην ιταλική επικράτεια και μας οδηγούν σε μια νέα φάση».

Το πρώτο κρούσμα είναι ένας 38χρονος, ο οποίος πιστεύεται ότι κόλλησε τον ιό μετά από δείπνο με φίλο ο οποίος μόλις είχε γυρίσει από την Κίνα. Τα επόμενα δύο κρούσματα είναι η γυναίκα του 38χρονου, μια έγκυος δασκάλα, και ένα τρίτο πρόσωπο που είχε αθληθεί με τον 38χρονο.

Οι ιταλικές αρχές, σύμφωνα με το ΑΠΕ, έκαναν γνωστό ότι έχουν ήδη αρχίσει οι διαδικασίες για να τεθούν σε καραντίνα περίπου 70 άτομα, τα οποία είχαν έρθει σε επαφή με τον 38χρονο, τις περασμένες εβδομάδες.

Και στο Ισραήλ έφτασε ο κορωνοϊός
Μία γυναίκα από το Ισραήλ, που ήταν μεταξύ των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου που χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό, βρέθηκε θετική στον ιό, κατά την επιστροφή της στην πατρίδα της την Παρασκευή, όπως ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το Reuters, είναι μία από τους 11 Ισραηλινούς επιβάτες που επέστρεψαν στο Ισραήλ, από το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, στο οποίο επέβαιναν 3.700 άνθρωποι.

Το πλοίο ήταν σε καραντίνα στη Γιοκοχάμα, από την άφιξή του εκεί, στις 3 Φεβρουαρίου.


Κέρδος online   22/2/2020 9:09

Σχόλια:

Ονομα:
Σχόλιο:
NoviCap
Αναρτήθηκε 22/2/2020 10:33:51 πμ
Γεια σας, κυρίες και κύριοι. Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap. Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλά επιτόκια. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο κ.λπ. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com || ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις. Αν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για να βελτιώσετε τη χρηματοδότησή σας, η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία. ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ √Μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 50 εκατομμύρια √ Πάρτε ένα δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες. √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις √100% έγκριση δανείου ✓ Το NoviCap είναι γρήγορο, αξιόπιστο και αξιόπιστο. Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε. Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com || Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και η προτεραιότητά μας είναι να βάλουμε ένα χαμόγελο σε όλους.