• TwitterFacebookRss feed

Χαμηλά νούμερα τηλεθέασης για το Μέγκα- Επεσε το δελτίο και ο Ευαγγελάτος

Μετά από τρείς ημέρες που ξαναβγήκε στον αέρα το MEGA δείχνει να ισοροπεί σε ποσοστά τηλεθέασης σαφώς χαμηλότερα από τα αρχικά, καθώς τις δύο πρώτες ημέρες τον μεν Πρωινό του MEGA ήταν πρώτο ενώ το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων ήταν στην τρίτη θέση.


Πρώτος πάλι ο Γιώργος Παπαδάκης


Ο βασιλιάς της πρωινής ζώνης κάθισε πάλι στο θρόνο του και στην πρώτη θέση και οι αριθμοί διαμορφώθηκαν με το Καλημέρα Ελλάδα με 21%, το πρωινό του Open με 17.3%, HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA, 15.4% και τελευταίο το ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA, 13.4%.

 

Mega Mag στην έβδομη θέση
Αργότερα, προηγείται η Φαίη Σκορδά και το ΠΡΩΙΝΟ, 17.8% , ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ, 17,6%, το ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ! με 17.4%, ενώ το MEGA είναι έβδομο μετά και από τις Αλήθειες με τη Ζήνα, τον Λιάγκα και τους Αταίριαστους.

Η πρόβλεψη για την απογευματινή ζώνη

Από την αρχή πολλοί είχαν προβλέψει ότι η μάχη του Νίκου Ευαγγελάτου με εκπομπές και παιχνίδια στα οποία το τηλεοπτικό κοινό έχει δείξει φανατικά την προτίμησή του θα ήταν ένα morto subito για τον παρουσιαστή, δεν έπεσαν και πολύ έξω, αφού η εκπομπή του έκανε "χαμηλές πτήσεις" από την πρώτη μέρα και καθηλώθηκε στον πάτο της τηλεθέασης STILL STANDING, 19.2%, ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ, 17,8%, MY STYLE ROCKS 15%, DEAL, 14.9%, ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, 14.6%, DIVIDED, 7.1%, Mega LIVE NEWS 5.4%.

 

Η μάχη της βραδυνής ενημέρωσης

Το Μεγάλο κανάλι κράτησε τις δυο προηγούμενες μέρες την τρίτη θέση πιο ψηλά από τον ΣΚΑΪ και από τον ΑΝΤ1, αλλά την Τετάρτη βράδυ έπεσε στην πέμπτη θέση και οι θεαματικότητες διαμορφώθηκαν ως εξής: STAR NEWS 19%, Alpha ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, 12.9%, ANT1 NEWS, 10.2%, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ, 8.7% και το
Mega ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ με 7.1% πάνω από το Open και την ΕΡΤ.

Master Chef και Μέλισσες με "στέμμα" στο Prime Time


Οι αχτύπητες σειρές του Prime Time δεν κινδύνευσαν ούτε λεπτό από το Παρά πέντε που επιστροφή του συγκίνησε, αλλά όπως δείχνει δε μπορεί να πάει πιο ψηλά. Κυριάρχησε και πάλι το MASTERCHEF,
33.7%, ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, 28.2%, ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, 16%, ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, με 11.9%. Ακόμα πιο χαμηλά αργότερα το βράδυ, το 50-50 και τα Μαύρα Μεσάνυχτα έκαναν από 7-9%.

 

 


Κέρδος online   20/2/2020 14:01

Σχόλια:

Ονομα:
Σχόλιο:
NoviCap
Αναρτήθηκε 20/2/2020 2:18:50 μμ
Γεια σας, κυρίες και κύριοι Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap (novicapserviceprovider@gmail.com) Χρειάζεστε γρήγορη χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτη επιχειρηματική γραμμή πίστωσης, factoring τιμολογίων και επιλογές προθεσμιακών δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Το online δανεισμό της NoviCap προσφέρει δάνεια για την αυτοκινητοβιομηχανία, την οικιακή βελτίωση και σχεδόν οτιδήποτε άλλο, με χαμηλά επιτόκια για εκείνους που χρειάζονται επειγόντως οικονομική βοήθεια. ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις. ΤΥΠΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ Το NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου, όπως: • Γραμμή επιχειρηματικής πίστης • Δάνειο SBA • Βραχυπρόθεσμο δάνειο • Προώθηση μετρητών στο εμπόριο • Επιχειρηματικό δάνειο •Προσωπικό δάνειο • Χρηματοδότηση εξοπλισμού • Εμπορική υποθήκη • Χρηματοδότηση Εισπρακτέων Λογαριασμών • Δανείου εκκίνησης • Δάνειο απόκτησης επιχειρήσεων Εάν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για τη βελτίωση του κεφαλαίου κίνησης, το NoviCap είναι το μέρος που πρέπει να πάτε. ΠΑΡΑΓΩΓΗ √Μπορείτε να δανειστείτε από € 2.000 έως € 50 εκατομμύρια √Πάρτε πληρωμή σε 48 ώρες √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ, απλά μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω ταχυδρομείου. Email: novicapserviceprovider@gmail.com