• TwitterFacebookRss feed

Εκτακτη επιδότηση για τα τουριστικά λεωφορεία που είχαν καταθέσει προσωρινά πινακίδες

«H Πολιτεία επανέφερε τη δυνατότητα να λάβουν την έκτακτη επιδότηση και τα τουριστικά λεωφορεία των οποίων οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας είχαν κατατεθεί προσωρινά από τα τουριστικά γραφεία-ιδιοκτήτες τους κατά το χρονικό διάστημα από 01.07 έως 31.08.2020».

 

Τα παραπάνω σημειώνει σε σημερινή ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Ταξιδιωτικών Γραφείων (Fedhatta) και ευχαριστεί τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και το υπουργείο Τουρισμού, που κατανόησε το πρόβλημα και επεδίωξε την επίλυσή του και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών που συμφώνησε σε αυτό.

 

Όπως τονίζεται, η δυνατότητα για την προσωρινή κατάθεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας έχει δοθεί με έναν αριθμό εγκυκλίων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών [υπ’ αρ. πρωτ.: 21496/1099/31.03.2020, Β-36054/1868/29.06.2020, Β-41250/2123/10.08.2020 και 89363/05/11/2020], προκειμένου τα τουριστικά γραφεία να αποφύγουν ορισμένες επιπλέον δαπάνες σε μία ήδη ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά συγκυρία, τις οποίες, σε κάθε περίπτωση, δεν θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν χωρίς έργο και χωρίς εισπράξεις για έναν ολόκληρο χρόνο. Εξακολουθεί δε να ισχύει μέχρι τις 31.12.2020.
«Θα ήταν ιδιαίτερα και παράλογα άδικο να αποκλειστούν από την ελάχιστη αυτή αποζημίωση τα συγκεκριμένα τουριστικά λεωφορεία, αφού τα τουριστικά γραφεία έχουν ήδη καταβάλει κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους για το τρέχον έτος και δεν εμπίπτουν σε καμία μείωση τελών ή ασφαλιστικών υποχρεώσεων για την επόμενη χρονιά, λόγω αυτής της καταβολής. Απλώς είχαν τα λεωφορεία τους ακίνητα, όπως ακριβώς και οι συνάδελφοί τους που δεν είχαν καταθέσει την άδεια και τις πινακίδες των οχημάτων τους, αλλά είχαν μηδενικό έργο», τονίζει η FedHatta στην ανακοίνωσή της.

 


Κέρδος online   26/11/2020 14:19

Σχόλια:

Ονομα:
Σχόλιο:
Claudia Klein
Αναρτήθηκε 26/11/2020 2:44:10 μμ
Γεια σας, η εορταστική σεζόν είναι ξανά εδώ. Εκείνοι που επωφελήθηκαν από εμάς πρέπει να εμφανιστούν και να μαρτυρούν για εμάς. Όσοι χρειάζονται δάνειο πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μου τώρα. Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και παρέχω χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%; Σας επηρεάζει η δυσκολία της οικονομίας; ή σας έχει αρνηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Προσφέρουμε ασφαλή δάνεια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μου το αίτημά σας μέσω email: spotlightglobalservices@gmail.com ή WhatsApp: +4915758108767 * Αναζητάτε χρηματοδότηση για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση; * Αναζητάτε δάνεια για την εκτέλεση μεγάλων έργων; * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες; * Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο για διάφορους σκοπούς; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, η εταιρεία μου μπορεί να σας βοηθήσει. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσία δανείου. * Μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 έως 30 ετών για αποπληρωμή. * Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εβδομαδιαίο, μηνιαίο και ετήσιο πρόγραμμα αποπληρωμής. * Ευέλικτοι Όροι Δανείου. * Μπορείτε να κάνετε αίτηση μαζί μας οπουδήποτε στο δικό σας βολικό μέρος και ώρα. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: | spotlightglobalservices@gmail.com | Ή WhatsApp: +4915758108767 Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειο σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου. Μπορείτε να μας ελέγξετε εύκολα στον ιστότοπό μας μέσω: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial || Είμαστε παθιασμένοι με το να κάνουμε την οικονομική ένταξη να μετράει. Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία. Με το Spotlight Global Financial Services, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλη την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες σας καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί Θερμές χαιρετισμοί Κλαούντια Κλέιν