• TwitterFacebookRss feed

Συντάξεις: Λύση για τη φορολόγηση των αναδρομικών

Σήμερα ή τη Δευτέρα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για την επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί από με την καταβολή φόρων συνολικού ύψους 98 εκατ. ευρώ από 71.000 συνταξιούχους για αδήλωτα εισοδήματα τα οποία εισπράχθηκαν αναδρομικά.


Όπως δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος η σχετική ρύθμιση θα κατατεθεί άμεσα και θα προβλέπεται διορθωτική τροποποίηση για τη πράξη προσδιορισμού φόρου ή επιβολής προστίμου. Παράλληλα, τόνισε ότι με τη συγκεκριμένη παρέμβαση θα διορθωθούν προβλήματα χωρίς όμως να αφαιρείται το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη για τον πολίτη.


Η νομοθετική ρύθμιση αναμένεται να περιλαμβάνει :


τη δυνατότητα κατάθεσης τροποποιητικών δηλώσεων από τους συνταξιούχους ανά έτος ώστε τα εισοδήματα να φορολογηθούν με βάση την κλίμακα κάθε χρονιάς και να μην προστεθούν συνολικά σε ένα έτος
με την εκκαθάριση του φόρου ανά έτος, ο συνταξιούχος θα έχει τη δυνατότητα να φορολογείται με βάση το αφορολόγητο της κλίμακας και το ποσό των αναδρομικών να μην προστίθεται σε ένα έτος
διαγραφή μέρους ή του συνόλου των προστίμων και των προσαυξήσεων που είχαν επιβληθεί
παράταση της προθεσμίας για την καταβολή των πρόσθετων φόρων έως τις 31 Μαΐου 2019 αντί για τις 28 Φεβρουαρίου 2019 που προβλέπονταν αρχικά. Με αυτό τον τρόπο οι συνταξιούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν, εφόσον των επιθυμούν, την νέα πάγια ρύθμιση σε 24 ή 48 δόσεις η οποία ενεργοποιείται την ερχόμενη εβδομάδα.


Κέρδος online   21/2/2020 16:07

Σχόλια:

Ονομα:
Σχόλιο:
NoviCap
Αναρτήθηκε 22/2/2020 3:38:13 πμ
Γεια σας, κυρίες και κύριοι. Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap. Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλά επιτόκια. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο κ.λπ. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com || ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις. Αν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για να βελτιώσετε τη χρηματοδότησή σας, η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία. ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ √Μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 50 εκατομμύρια √ Πάρτε ένα δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες. √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις √100% έγκριση δανείου ✓ Το NoviCap είναι γρήγορο, αξιόπιστο και αξιόπιστο. Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε. Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com || Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και η προτεραιότητά μας είναι να βάλουμε ένα χαμόγελο σε όλους.