• TwitterFacebookRss feed

Παρέμβαση Ερντογάν καταγγέλλει ο Οσμάν Καβαλά για τη νέα σύλληψή του

Ο εξέχων Τούρκος φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας Οσμάν Καβαλά απέδωσε σε «παρέμβαση» του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στο δικαστικό σώμα την εκ νέου σύλληψή του αυτή την εβδομάδα, μερικές ώρες αφότου είχε αθωωθεί στη δίκη για τις διαδηλώσεις του πάρκου Γκεζί, το 2013.

 

Την Τρίτη, ο Καβαλά, μαζί με άλλους οκτώ κατηγορουμένους, απαλλάχθηκε απ' όλες τις κατηγορίες -οι οποίες περιλάμβαναν αυτή της απόπειρας ανατροπής της κυβέρνησης- που συνδέονταν με τις διαδηλώσεις του 2013 εναντίον ενός σχεδίου της κυβέρνησης να «αξιοποιήσει» μια περιοχή στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης που περιλάμβανε το πάρκο Γκεζί.

 

Το δικαστήριο διέταξε την απελευθέρωση του Καβαλά από τη φυλακή της Σηλυβρίας, όπου κρατούνταν προφυλακισμένος σχεδόν δυόμιση χρόνια. Ωστόσο συνελήφθη και πάλι την ίδια ημέρα, αφού ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης εξέδωσε νέο ένταλμα εναντίον του Καβαλά στο πλαίσιο μιας άλλης έρευνας, που αυτή τη φορά συνδέεται με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 στην Τουρκία.

 

Ο Καβαλά δήλωσε πως ήλπιζε ότι το «αβάσιμο σενάριο» στη δίκη του Γκεζί θα βοηθούσε ώστε να εντοπισθούν τα προβλήματα και να βελτιωθεί το δικαστικό σώμα. «Ωστόσο, δυστυχώς, η παρέμβαση του προέδρου εμπόδισε μια τέτοια ευκαιρία. Κατόπιν αυτής, συνελήφθην και πάλι με ακόμη πιο παράνομο τρόπο και με μια παράλογη κατηγορία», αναφέρει ο Καβαλά σε δήλωσή του που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

 

Ο ίδιος απέρριψε τις κατηγορίες ως «παράλογες» προσθέτοντας: «Ελπίζω ότι αυτή η νέα ανομία δεν θα διαρκέσει πολύ».

 

Την Τετάρτη, ο Ερντογάν αποκάλεσε εχθρούς του κράτους τους υποστηρικτές του οικολογικού κινήματος του Γκεζί και συνέκρινε τις διαδηλώσεις με πραξικοπήματα και τρομοκρατικές επιθέσεις. «Και με έναν ελιγμό προσπάθησαν να τον αθωώσουν», δήλωσε ο Ερντογάν, χωρίς να κατονομάσει τον Καβαλά.

 

Μερικές ώρες αργότερα, το Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων (HSK) της Τουρκίας άρχισε έρευνα σε βάρος των δικαστών της δίκης του Γκεζί.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ


Κέρδος online   21/2/2020 13:06

Σχόλια:

Ονομα:
Σχόλιο:
NoviCap
Αναρτήθηκε 22/2/2020 3:41:37 πμ
Γεια σας, κυρίες και κύριοι. Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap. Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλά επιτόκια. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο κ.λπ. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com || ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις. Αν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για να βελτιώσετε τη χρηματοδότησή σας, η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία. ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ √Μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 50 εκατομμύρια √ Πάρτε ένα δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες. √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις √100% έγκριση δανείου ✓ Το NoviCap είναι γρήγορο, αξιόπιστο και αξιόπιστο. Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε. Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com || Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και η προτεραιότητά μας είναι να βάλουμε ένα χαμόγελο σε όλους.