• TwitterFacebookRss feed

Τουρκία: Ο πρόεδρος της Βουλής επιτίθεται στον Μακρόν -«Δείχνει σημάδια πρωτόγονης ισλαμοφοβίας»

Ο πρόεδρος του Βουλής στην Τουρκία, Μουσταφά Σεντόπ επιτέθηκε στον Εμανουέλ Μακρόν αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου για ένα σχέδιο ενάντια στην «ισλαμική αυτονόμηση» στη Γαλλία.


«Οι εξηγήσεις του κ. Μακρόν, προέδρου της γαλλικής Δημοκρατίας που διαταράσσει την ειρήνη στη Συρία και τη Λιβύη και προκαλεί το χάος στον μουσουλμανικό κόσμο προμηθεύοντας με όπλα τον Χαφτάρ, καθώς ανακοίνωνε πως θα πολεμήσει ενάντια στην ισλαμική αυτονόμηση είναι σημάδι μιας πρωτόγονης ισλαμοφοβίας» έγραψε στο tweet του ο Σεντόπ, το οποίο μάλιστα το δημοσίευσε στα γαλλικά.


«Η Γαλλία οφείλει να αντιμετωπίσει το ρατσιστικό παρελθόν της και το πλήθος σφαγών, αντί να επινοεί φανταστικούς εχθρούς όπως “η ισλαμική αυτονόμηση”» πρόσθεσε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Τουρκίας, σε ένα tweet που επιτίθετο σφοδρά ενάντια στον Εμανουέλ Μακρόν.
Οι ανακοινώσεις Μακρόν κατά της ισλαμικής αυτονόμησης

 

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε αποφασισμένος να αναλάβει δράση κατά του ριζοσπαστικού Ισλάμ, σε ένα σχέδιο με στόχο την καταπολέμηση «ισλαμική αυτονόμηση». «Σε μια δημοκρατία δεν μπορούμε να επιτρέψουμε πως οι θρησκείες μπορούν να είναι υπεράνω των νόμων» δήλωσε σε ομιλία του για το θέμα.

Ωστόσο, ο Εμανουέλ Μακρόν υπογράμμισε πως δεν έχει στόχο να περιθωριοποιήσει το σύνολο των Μουσουλμάνων που ζουν στη Γαλλία. Όπως είπε άλλωστε, «μπορούμε να νιώθουμε πως φέρουμε διαφορετικές ταυτότητες, αν σεβόμαστε τους νόμους της Δημοκρατίας». Πρόσφατα, ο Εμανουέλ Μακρόν είχε υπερασπιστεί μαθήτρια που επιτέθηκε φραστικά εναντίον του Ισλάμ.

Ανάμεσα στα άλλα, ο Εμανουέλ Μακρον ανακοίνωσε πως θα παύσει το σύστημα της αποστολής Ιμάμηδων από την Τουρκία, το Μαρόκο και την Αλγερία για τους Μουσουλμάνους της Γαλλίας.

Ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως αποσύρει το δικαίωμα της διδασκαλίας της γλώσσας και της κουλτούρας της χώρας καταγωγής για μαθητές των γαλλικών σχολείων. Η Γαλλία ζήτησε συνολικά από 9 χώρες να αποσύρουν το αίτημά τους για διδασκαλία ξένων γλωσσών στη χώρα, με όλες τους να αποδέχονται, πλην της Τουρκίας.


Κέρδος online   19/2/2020 20:32

Σχόλια:

Ονομα:
Σχόλιο:
Lilian
Αναρτήθηκε 20/2/2020 12:40:42 πμ
ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Γεια σας, αγαπητοί μου άνθρωποι, είμαι η Linda McDonald, που ζει σήμερα στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι τώρα χήρα με τρία παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2018 και χρειάστηκα να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες δανειοδοτικές εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία και οι περισσότερες τράπεζες έσβησαν την πίστωσή μου, δεν πλήρωσαν τα θύματα εκείνα που τους αποκαλούν δανειστή αυτοχρηματοδότησης είναι όλα απάτη, ό, τι θέλουν είναι χρήματα και δεν ξέρεις από αυτά ξανά το έχουν κάνει σε με δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74hours γι 'αυτό θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε με τον κ. Δαβίδ εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε στο χρόνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, δεν υπάρχει συνυπογράφος με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εξασφαλίσεις, επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειό σας Προσφέρουν κάθε είδους κατηγορίες δανείων Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 χρόνια) Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40) Μεσοπρόθεσμο δάνειο (10_20) Προσφέρουν δάνειο όπως Εγχώριο δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρέος ....... Δάνειο σπουδαστών .........., Επιχειρηματικό δάνειο εκκίνησης Επιχειρηματικό δάνειο ......., δάνειο εταιρείας .............. κλπ Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτική κρίση και δάνειο, τότε ο Δαβίδ Wilson δάνειο είναι ο χρηματοοικονομικός χώρος για να πάει παρακαλώ απλά να του πω ότι η κ. Linda McDonald σας κατευθύνει Καλή τύχη ................... ....