• TwitterFacebookRss feed

Απίστευτη πρόκληση Ερντογάν: Η Ελλάδα αποδέχεται σταδιακά το καθεστώς στη Μεσόγειο!

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 


Μιλώντας στη συνεδρίαση του κόμματός του, στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση, ο Ερντογάν ανέφερε ότι η Ελλάδα αρχίζει να αποδέχεται το καθεστώς που έχει κηρύξει η χώρα του στη Μεσόγειο.


«Με την αποφασιστική μας στάση, οι υπόλοιπες χώρες της περιοχής αλλά κυρίως η Ελλάδα σιγά-σιγά ξεκίνησαν να αποδέχονται το καθεστώς που κηρύξαμε στην Μεσόγειο», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι η Τουρκία συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στην κυβέρνηση της Τρίπολη, εκφράζοντας τη στήριξη του προκειμένου να κυριαρχήσει σε ολόκληρη τη Λιβύη. «Μετά τη συμφωνία που έχουμε συνάψει με τη Λιβύη στη Μεσόγειο, ενισχύουμε σταδιακά τις μεταβαλλόμενες ισορροπίες υπέρ της χώρας μας και η ΕΕ δεν έχει καμία εξουσία να λάβει οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τη Λιβύη», είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος.


Κέρδος online   19/2/2020 19:33

Σχόλια:

Ονομα:
Σχόλιο:
Lilian
Αναρτήθηκε 20/2/2020 12:48:01 πμ
ΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Γεια σας, αγαπητοί μου άνθρωποι, είμαι η Linda McDonald, που ζει σήμερα στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι τώρα χήρα με τρία παιδιά και έμεινα σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2018 και χρειάστηκα να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες δανειοδοτικές εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία και οι περισσότερες τράπεζες έσβησαν την πίστωσή μου, δεν πλήρωσαν τα θύματα εκείνα που τους αποκαλούν δανειστή αυτοχρηματοδότησης είναι όλα απάτη, ό, τι θέλουν είναι χρήματα και δεν ξέρεις από αυτά ξανά το έχουν κάνει σε με δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74hours γι 'αυτό θα σας συμβουλεύσει να επικοινωνήσετε με τον κ. Δαβίδ εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον πληρώσετε στο χρόνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, δεν υπάρχει συνυπογράφος με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς εξασφαλίσεις, επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειό σας Προσφέρουν κάθε είδους κατηγορίες δανείων Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 χρόνια) Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40) Μεσοπρόθεσμο δάνειο (10_20) Προσφέρουν δάνειο όπως Εγχώριο δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρέος ....... Δάνειο σπουδαστών .........., Επιχειρηματικό δάνειο εκκίνησης Επιχειρηματικό δάνειο ......., δάνειο εταιρείας .............. κλπ Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτική κρίση και δάνειο, τότε ο Δαβίδ Wilson δάνειο είναι ο χρηματοοικονομικός χώρος για να πάει παρακαλώ απλά να του πω ότι η κ. Linda McDonald σας κατευθύνει Καλή τύχη ................... ....
GREEK FRIK
Αναρτήθηκε 20/2/2020 2:27:42 μμ
Δοκίμασε και θα καταλάβεις τι εστί Ελληνας και Ελληνικός στρατός. Θα δείτε τα κυπαρισάκια ανάποδα κολότουρκοι, βρωμιάρηδες. Είσαι βλάκας και ηλίθιος Ερντογάν.
Δ.Σ
Αναρτήθηκε 20/2/2020 5:21:52 μμ
ΜΟΓΓΟΛΕ ΔΕ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΗ Ο ΑΕΡΑΣ (ΙΜΙΑ), ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΕΝΑΣ ΑΝ ΣΟΥ ΕΤΡΙΖΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ" ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ. ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΞΥΡΑΦΙ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!!!! (OΤΑΝ ΕΣΥ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΙΝΑΜΕ ΦΡΑΠΕ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ. ΤΩΡΑ ΟΥΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ) )