• TwitterFacebookRss feed

Οσα δεν λύνει ο ανασχηματισμός

Tη στιγμή που η υπόλοιπη Ευρώπη, μηδενός κράτους εξαιρουμένου, έχει αρχίσει να ανακάμπτει με σημαντικές επιδόσεις και οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την παγκόσμια ανάπτυξη το 2018 είναι αισιόδοξες, η χώρα μας είναι η μόνη που έμεινε πίσω, η μόνη που ακολουθεί την κούρσα ασθμαίνοντας σε κάθε της βήμα.

Βεβαίως, είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που ένας ανασχηματισμός άλλαξε τα πολιτικά δεδομένα ή δημιούργησε την αίσθηση μιας ουσιαστικής κυβερνητικής ανασύνταξης. Ωστόσο, σχεδόν πάντοτε επιχειρείται να δοθεί ένα σύνθημα επανεκκίνησης, μια νέα πνοή για το κυβερνητικό έργο.


Ωστόσο, στον χθεσινό ανασχηματισμό δεν επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο. Περισσότερο ανασχηματισμός ανάγκης προέκυψε να κλείσουν τα κενά που άφησαν οι παραιτηθέντες υπουργοί υπό την πίεση του «σκανδάλου των επιδομάτων ενοικίου».


Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση σε αυτή τη δύσκολη ευθεία προς την έξοδο από το μνημόνιο πρέπει να επαναπαυθεί. Τα πιο δύσκολα είναι μπροστά της: η εκταμίευση της εκκρεμούς δόσης, το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, η προετοιμασία της εξόδου, η επεξεργασίας ενός ελληνικής ιδιοκτησίας αναπτυξιακού προγράμματος για μετά.


Είναι προφανές ότι καμία λογική απλής διαχείρισης και καμία πολιτική αδράνειας δεν μπορεί να υπηρετήσει αυτούς τους σκοπούς. Πολύ περισσότερο δεν μπορούν να τους υπηρετήσουν η μικροπολιτική τακτική και η υποταγή σε εκλογικές σκοπιμότητες.


Οσες φορές αυτό επιχειρήθηκε, η λαϊκή ψήφος ήταν αμείλικτη.

Κ


Κέρδος online   1/3/2018 17:38

Σχόλια:

Ονομα:
Σχόλιο:
Marcus & Millichap
Αναρτήθηκε 25/11/2019 2:57:29 πμ
Γεια σου φίλε μου. Χρειάζεστε επειγόντως επιχειρηματικό δάνειο ή Προσωπικό Δάνειο; Μειώνετε συνεχώς μετρητά επειδή έχετε στερηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω ανεπαρκούς ασφάλειας, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος, υψηλού επιτοκίου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο; Κουρασμένος από την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση; Χρειάζεστε μια ώθηση στα οικονομικά σας; Έχετε κουραστεί να πηγαίνετε πάντα στην τράπεζα ή να περιμένετε το δάνειο σας να εγκριθεί από τις τράπεζες ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμά σας; Αξίζετε μια καλύτερη λύση. Ο χρηματοοικονομικός όμιλος Pinnacle είναι εδώ με μια σειρά πιστώσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους συνολικούς οικονομικούς στόχους σας. Με το Pinnacle Financial Group, μπορείτε να πάρετε δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι και 10 εκατομμύρια. Μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο της επιλογής σας σε μια στιγμή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε. Παίρνετε δάνειο οπουδήποτε και οποτεδήποτε με δική σας άνεση. Παρέχουμε όλα τα είδη των δανειακών υπηρεσιών, είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι και επίσης εύκολοι να εγκρίνουμε σε λιγότερο από 24 ώρες. Υποβάλετε αίτηση για δάνειο σήμερα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά δανείου μας: Email: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com) με εκτιμιση Marcus & Millichap Διευθύνων Σύμβουλος, Pinnacle Financial Group. Δάνειο κάτω των 24 ωρών